Buna,
Te inteleg, dar trebuie sa te calmezi sa te gandesti cu drag la el.
Sunt schimbari care apar in viata se va intoarce
Pana atunci vorbiti le telefon, mess, fb in acest fel nu iti va mai fi atat de greu.
Este normal sa iti fie greu, dar in timp totul va fi mult mai usor.
Noroc!
Daca are un PC/Laptop la el puteti sa vorbiti prin skype asa va puteti vedea si chiar poti sa-i spui ce dor iti este de el.Nu este sfarsitul lumii daca pleaca si nu il mai vezi o perioada de timp.Trebuie sa te calmezi si sa te gandesti ca il vei putea vedea.
Asta inseamna dragostea intre frati! eu sunt singurul baiat la parinti si chiar regret ca nu am un frate! cand cineva drag tie pleaca aminteste-ti ca si frunzele copacilor cad toamna doar pentru ca a venit timpul lor ci nu pentru ca vor! e bine ca e plecat in alta tara ca il poti vedea, vorbii cu el.era mai rau daca pleca dintre noi! deci fi fericit ca poate asta e dorinta lui si unica sansa de a vedea alte tari!
Suna-l si vorbeste cu el. Cu siguranta ca daca ii vei auzi vocea, te vei simti mai bine
Tot asa trebuie sa tii la el si cand este langa tine. Poti face un lucru frumos pentru el: in camera ta cand esti singur, te poti pune pe genunchi si sa te rogi lui Dumnezeu pentru el ca sa il ocroteasca si sa va vedeti cu bine, si cat mai curand.
Sangele-n apa nu se face. E dragostea de frate care nu te lasa. Si e normal sa ai starea asta.
Vorbeste cu el pe net, sa va vedeti. Iti va mai trece de dor.
Sa vorbesti des cu el si sa ii spui ca il apreciezi, va insemna mult pentru el. Apoi scrie-i mesaje si incurajeaza-l pentru ca sigur nu e usor pentru el.
Heii. Așa a fost și la mine acum 5 ani.
În fiecare zi mă certam și mă băteam cu sorămia, dar în vacanța de vară ea a plecat în Italia, iar eu am rămas acasă, fiindcă nu aveam pașaport.
În fiecare zi eram tristă și plângeam, dar până la urmă m-am dus și eu la niște rude. Chiar m-am distrat. Am uitat de supărare. După aceea a venit acasă, și iar a început cearta. )). Vorbește cu el, și dacă nu este neapărat să stea acolo, să vină acasă, că îți este dor de el.
Baftă! :*