| IDK98989823 a întrebat:

Fraților am și eu o întrebare care ma cam macină dacă mi am pierdut tatal la 15 ani se pune că am crescut fără el..Consider că nu.Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu ai crescut fara el... pana la 15 ani ai avut timp sa inveti lucruri de al el si sa iti faci amintiri cu el.

6 răspunsuri:
| FilipSorin a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta dar btw, fun fact, daca dorești Dumnezeu poate sa fie tatăl tau si tu copilul Lui, este ceva foarte frumos si o sa te ajute mult in viata El

| IDK98989823 explică (pentru FilipSorin):

Frt nu stiu ce sa zic de D-zeu..Pt ca uite mi l a luat pe taica-meu și nu este deloc corect..De covid a murit și el și bunica în acceasi săptămâna..Sunt cam supărat pe D-zeu și mi am pierdut credință. Dar asta e altceva.

| FilipSorin a răspuns (pentru IDK98989823):

Înțeleg frate și te înțeleg foarte bine dar nu iti pierde credința, Dumnezeu stie ce face El si nu fi supărat pe El, El este credincios si bun mai. Primeștel pe Dumnezeu in viata ta si lasa l sa fie Tatal tau si tu copilul Lui. El este încet la manie, credincios, bun si milostiv. Poate de boala de covid a murit si imi pare rau sa aud asta. Dumnezeu vrea sa te învețe ca in orice moment se poate intampla orice iar noi trebuie sa ne pocăim, sa avem o relație cu El ca sa putem ajunge în rai si sa fim împreună cu El si iti garantez ca acolo e de infinit de bine de cat aici pe pamand, fara suferință, durere, etc. Dumnezeu ne vrea binele, nu raul dar noi ne facem rau singuri.

| IDK98989823 explică (pentru FilipSorin):

Înțeleg ce zici, probabil ești dd religie penticostala(chiar va respect enorm) atata vrea sa iti spun aveam nevoie de el pe Pământ cel puțin încă 10 ani...

| FilipSorin a răspuns (pentru IDK98989823):

Nu sunt de religie penticostala dar sunt pocăit, thanks man
Pai fa ti o relație cu El, vorbește cu El si il vei avea toata viata