Criteriile mele de ordin fizic în materie de femei:
1. Să aibă sub 120 de kg.
2. Să aibă toate membrele la locul lor.
3. Să nu aibă boli cronice transmisibile sexual (HIV, Hepatită B, etc...)
4. Să aibă peste 120 de cm înălţime.
Aşa că, pentru mine, frumuseţea trupească contează doar în aspectele ce ţin strict de ea. E adevărat că sunt femei care au peste 120 de kg şi nu e vina lor, femei care au fost infectate cu HIV la naştere, care au handicapuri congenitale sau suferă de piticism. Dar, în cazul ălora, nu e totuşi nici vina mea şi nu mă simt în niciun fel obligat să-mi placă. Îmi rezerv dreptul de-a nu-mi plăcea pentru postura de relaţie unele femei.
Totuşi, bărbaţii care judecă după aspecte de genul "să aibă cele trei paranteze vizibile", "să aibă picioarele lungi", "să fie virgină" sau alte aspecte dintr-astea sunt din punctul meu de vedere nişte superficiali.
Salut!
Crede-mă că-s mulţi bărbaţi care gândesc ca mine justmealone doar că aceştia nu au nici cea mai mică ridicătură de sprânceană la toate piţipoancele şi superficialele şi dau instant cu piciorul celor care îşi bat joc de ei sub pretexte de genul "sunt frumoasă, sunt virgină dar proastă şi capricioasă. dacă mă iubeşti mă accepţi aşa cum sunt şi stai 2-3 ani inactiv sexual pentru că spun eu".
Există mulţi care gândesc ca mine dar nu au prostul obicei de a se da în spectacol, vorbesc numai când sunt întrebaţi sau jigniţi şi arată toleranţă zero la superficialitate şi prostie.
Tu chiar crezi ce spui? Tu ai sta cu un Fat-Frumos daca er ar face-o cu altele sau te-ar face sclava lui? Hai sa fim serioso ca nu exista relatii bazate doar pe frumusete trupeasca, daca e unu sau ambii nebuni crezi ca rezista asa ceva?
Frumusetea interioara conteaza cel mai mult poate sa arate el foarte urat adica sa aiba gura stramba sau nu stiu ce. daca stie sa se iubeasca cu adevarat.nimic nu mai conteaza
Din pacate barbatii se uita mai intai la ambalaj si pe urma se plang peste ce ^podoaba^au dat. Apropo, kongeriket, esti barbat? Intreb pentru ca nu am mai auzit asa o remarca din partea unui barbat. Daca ar gandi toti asa...Bv!
Din pacate, eu asa obserb.Adica,esti putin grasa sau ai sani prea mici.etc, imediat esti barfita pe la colt de catre fete sau baieti.
In unele momente te simti jenant dupa care incet-incet apare si depresia.Toti baieti se uita la fundul, sanii si fata unei fete. Sa recunoastem, eu sincer n-am intalnit un baiat care sa-mi spuna " Sti nu credeam ca esti asa de frumoasa in interior" sau ceva de genu`
Traim intr-o lume, intr-un secol, in care aproape toata populatia este una de superficiali. Daca esti super frumos/a nu cred ca partenerului/ei ii va pasa ca tu esti invidios/manios/nemilos etc.
Desigur, ca n-am ignorat si solutia ca exista ca uni baieti /fete care nu-i intereseaza doar aspectul sau trupul ci si interiorul. Toti acesti oameni au respektul meu!
Oricum.acum cum este norocul fiecaruia...Sa aiba parte de superficiali, oameni de treaba sau jumi-juma...
Intr-o relatie serioasa NU.Conteaza si asta dar nu in proportie mai mare de 30 %. Intr-o aventura de o noapte conteaza cred ca conteaza mai mult
Nu zic ca nu e important si aspectul fizic dar mia important e frumusetea interioara cel putin asa cred eu. c parere am despre persoanele pentru care frumisetea trupeasca e importanta:nu stiu sa iubeasca cu adevarat,
Buna. si aspectul fizic conteaza, dar cand e iubire adevarata, iubesti o persoana cu defecte si calitati. Persoanele care pun aspect doar pe frumusetea exterioara sunt persoane reci, care nu isi cunosc senstimentele, persoane superficiale.
Degeaba un mar arata bine pe dinafara, daca la mijloc este stricat.
Daca e sa fim corecti, trebuie sa observam ca, atat fetele cat si baietii mai intai se uita la frumusetea fizica(in general, asa se intampla). Apoi se mai pune accent si pe suflet.Intotdeauna frumusetea sufleteasca e pe locul doi(chiar daca ma contraziceti, eu stiu ce spun, am vazut diferite cazuri in jurul meu si nu numai). Nu m-am referit la toata lumea, sunt destule exceptii, doar ca asta e ceea ce am observat ca se intampla mai intai.Si daca ma gandesc mai bine... poti sta langa cineva care fizic sa nu iti placa deloc, oricat de sufletist ar fi? Trebuie sa fim sinceri cu noi mai intai, degeaba multi spun ca nu e asa(varianta mea), se observa in lume in general, realitatea.
Sa fim seriosi, sa ai langa tine un bibelou? nu e chiar asa de frumos.si cesa faci?! sa il aia acolo:" oo vai e cel/cea mai dragut/a tip/a" nu, nu asta e important. cred ca cel mai important e ca cele doua persoane sa se inteleaga, sa se iubeasca.degeaba esti frumos, daca esti prost de bubui.
anonim_4396 întreabă: