Nu te acuz ca vrei sa incepi, toti facem la fel, ca acum cat suntem tineri, la scoala in special dupa ce incepem liceul trebuie sa facem toate prostiile posibile si eu sincer te incurajez, nu zic ca e ceva bine dar te incurajez, incearca!
Acuma revenind la problema cu sora ta, vorbeste cu ea si zii "uite mai fata, noi doua ar trebui sa fim cele mai bune prietene, tu sa-mi zici mei tot, eu tie la fel, sa avem secrete, povesti despre baieti chestii, secrete fara de parinti, si sa facem tot felul de nebunii impreuna...ca pana la urma trece vremea si ramanem doar noi doua, pe sora ta trebuie sa stii ca te poti baza si la 50 de ani, oricand ai nevoie, vreau sa fac si eu ceva tampenie sa fac o prostie, si na uit vreau sa vad si eu cum e sa fumezi, invata-ma tu! " daca o iei cu "invata-ma tu, hai sa facem si noi ceva impreuna" psihologic normal ar trebui sa o inmoi putin, si nu-i zice " nu-i adevarat ca nu ma iau dupa tine " zi mai bine "Da tu uite te copiez ma iau dupa tine, care ar fi problema, in loc sa fi multumita ca imi esti model..."
Sper sa reusesti! :* imi place de tine fata de gasca
Nu te apuca ma ca o sa ajungii schelete zii si mie cum facii fete din astea cu inima cu tot ZSD
Spune-i ca e viata ta... daca tu vrei sa te apuci nu te impiedica nimeni(e adevarat, nu e bine, eu nu fumez si nu voi fuma niciodaata)dar daca tu vrei, spune-i:tu esti cea mare, si asta e exemplul care mil dai.sau las-o in pace. sper ca te-am ajutat, funda?
Pai sa ii spui ca, daca cealalta lume fumeaza asta nu inseamna ca toti se i-au dupa ea.
Noroc
E un lucru rau sa te apucii de fumat
Dar daca chair insistii in mod deosebit sa te apuci, incearca
Sii nu ii spune surorii atle, daca tu sti ca ea fumeaza si nu o spui parintilor ar putea si ea sa nu te spuna>
E un lucru rau sa te apucii de fumat
Dar daca chair insistii in mod deosebit sa te apuci, incearca
Sii nu ii spune surorii atle, daca tu sti ca ea fumeaza si nu o spui parintilor ar putea si ea sa nu te spuna
Poi la cata lume fumeaza acuma.Sa faca toti circ ca altii se iau dupa ei?) zici ca e o idee originala a unui singur om))... Oricum parerea mea.mai bine nu te apuca. Mai tarziu o sa regreti.la fel cum fac unii:-d
Sfatu meu e sa nu te apuci ca o sa-ti fie greu sa te lasi. fumatu e un viciu prostesc ce te inbolnaveste eu am 3 ani de cand nu mai fumez si e foarte bine.
Cati ani aveti? printr-o situatie asemanatoare trec si eu cu sora ema, doar ca acum eu m-am lasat si ea inca fumeaza...deci, e alegerea ta ce vei face in continuare. eu zic sa nu fumezi. si asta ti-o spune un fumator, ma rog, ex.