| Claudiu709 a întrebat:

Funda! As dori sa ma aproprii de o fata careia ii place de mine, dar nu stiu cum sa-i pun intrebarea "vrei sa fim impreuna", ma puteti ajuta cu un exemplu de comversatie?

Răspuns Câştigător
| yumeee a răspuns:

Dacă ea te place trebuie să realizezi că nu ai niciun motiv să ai inhibiţii. happy
Viaţa-i scurtă, pur şi simplu fă ce ai vrea să faci, spune-i ce ai dori să-i spui, nimeni nu te poate ajuta mai mult decât tu însuţi. nu cred că vrei să stai şi să-l laşi pe altul să ţi-o "sufle", iar tu să te întrebi "what if?".
Succes! happy

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ce este acum intre voi, va salutati, sunteti in acelasi grup de prieteni? Depinde de la caz la caz, daca v-ati mai vorbit pana acum atunci nu va fi greu sa o intrebi daca vrea sa mearga la un suc/praji/altceva cu tine, acolo fiind puteti discuta doar voi doi, sa va cunoasteti mai bine. Si dupa ce discutati despre mai multe, poti sa ii propui sa mai iesiti impreuna.
Mai greu este daca nu va vorbiti defel, cum sa intri cu ea in vorba cand te intalnesti pe strada, ca nu se face asa ceva? In cazul asta, trebuie sa cauti o ocazie in care poti intra in vorba cu ea, cum ar fi la strand. thinking

| Ana_8420 a răspuns:

Metoda precizata de tine mi se pare cea mai buna, adica iti iei inima in dinti si ii spui ca o placi si o intrebi daca vrea sa fi-ti impreuna. Cu semnalele si ocheadele nu se ajunge intotdeauna la o relatie, pentru ca oricand poate veni altcineva cu intrebarea "magica" pe care tu n-ai avut curaj sa i-o pui.
PS. Roaga-te sa spuna "da" sau "nu" pentru ca alt raspuns ar putea sa te deruteze.

| gigiro a răspuns:

Dar tie iti place de ea? Daca e reciproc, trebuie sa gasesti un mod frumos de a o aborda. Fetele pun mare pret pe modul cum ai abordat-o prima oara. Te gandesti cum e ea, sau cum iti imaginezi tu ca este, si o abordezi direct, fara prea mari tergiversari, dar nici prea direct, s-o sochezi. Ce-ai zice de: eu sunt un baiat de nota 10, te poti bizui pe mine, mi se pare ca si tie iti place de mine. Ce zici, incercam sa fim prieteni adevarati?

| ceapa a răspuns:

Tine-o de mana si spune-i ca o placi si de ce. Daca te place cu adevarat o sa se bucure foarte mult. Iar dupa asta veti fi impreuana.

| vaa a răspuns:

Sa zicem ca pe ea o chema 'zz'

Dupa o plimbare in parc. va aseza ti pe banca.

TU: A fost frumos azi.
ZZ: da.
TU: nu vrei sa mai repetam ziua asta?
ZZ:adica?
Tu: uite.Eu te plac. Vrei sa fim impreuna?
Zz: daa!

Restu' e tabu'.

BAftaa!

| clauss a răspuns:

Eu cand vreau sa ma bag in seama cu o fata, o las un pic, tatonez terenul si dupa aceea vb de ceva, ma leg de ceva din preasma, s au o intreb ceva, de exemplu eram in tren si langa mine o fata cu leptopul deschis se uita la un film, am stat un pic si am intrebat o,, filmul la care te uiti e inclus in pretul biletului,,? cauta ceva de unde sa incepi. Iti doresc succes

| daanyelaa a răspuns:

Profiti de moment. cand sunteti doar voi 2:X:X. sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna.atat timp cat spui ca te place nu crd ca te-ar refuza.ai putea-o invita undeva.winkingsucces.