Nu mai da chiar tot din casa si lasa mai usor vorba lunga :p Mai bine te joci un pic, ca poti parea un pic agasanta - si nu e o problema ca esti asa vorbareata si ca spui ce simti dar poate dureaza mai mult pana gasesti pe cineva potrivit. Nu te oferi si tu asa, pe tava...joaca-te si distreaza-te. Daca baiatul e prea sigur pe tine el pentru ce sa-si mai dea silinta? Trebuie mereu sa faci ceva sa-i trezesti interes, curiozitate, el trebuie sa fuga dupa tine nu tu dupa el.
Eu cred ca te iubeste, si de aia face asa cu tine. Doar ca el are un mod mai ciudat de a-ti arata asta. Ramai pe mess, intreba'l orice iti trece prin cap si intr'un final intreaba-l "auzi.da tu ma placi cu adevarat"? Vezi ce'ti spune. Zi ca tu nu te simti bine cand el se comporta asa si ca nu vrei sa il sufoci. Doar ca ai nevoie de atentia lui.
Succes!
Pai e simplu.
1.E timid
2.Ati vorbit pe mess, v-ati dragalasit etc. iar el cand te-a vazut in realitate a zis : " ce-i cu asta frate parca imi placea mai mult cand n-o vedeam" iar de sarut te-a sarutat ca a fost obligat de el insusi, si te-a sarutat? sau esti dintre copii ca sarutul e echivalent cu pupatul?
P.S.: scuze ca am fost mai dur dar te-am zis ce cred don't worry be happy
Un baiat are nevoie de spatiu...Incearca sa-l intrebi ce "stare naspa" are dar nu incerca sa-l obligi sa-ti spuna daca nu vrea pentru ca cand iti povestete tie traieste iar momentu.Hope this was helpful.
Poi eu sunt baiat.S-ar putea doar sa profite de tine, sau poate chiar te placa dar pote e prea timid.Si eu am o prietena si ma iubeste enorm, dar si eu pe ea.Inainte sa fim impreuna asa ma suna si ea si asa faceam si eu cu ea, dar cand am vzut cat ma iubeste si cat tine la mine am llasat toate prostiile deoparte.Dar ea pe zi ce trece ma iubeste din ce in ce mai mult dar si eu pe ea.Iti dau un sfat:Intreaba-l daca te iubste cu adevarat(dar atunci el trebuie sa te intrebe daca vrei sa fii cu el ca el este baiatul).Iti doresc sa fii fericita langa elsi sa va iubiti enorm unul pe altul. Sper ca te-am ajutat.Da si tu o funda.
Chiar daca e al 10lea raspuns, sper sa-si aiba rostul si al meu.In primul rand, gandeste-te ca nu e acelasi lucru sa vb pe mess fata de o intalnire (ma rog, iesire pe afara)... N-ar fi rau sa il mai chemi pe afara si sa vb deschis acolo (pe mess numai deschis nu poti sa zici ca vb). Si ar fi bine daca vorbiti, sa isi dea seama ca totusi iti faci griji pentru el (deci va intelege ca tii putin la el), dar sa nu pari chiar topita dupa el . Si daca CHIAR ARE PB din moment ce e "suparat", atunci tu vei fi un fel de "consolare". Sper ca te-am ajutat. fundita?