Pune piciorul in prag si da-le peste nas, spunandu-le ca nu e treaba lor, si ca e viata ta, si sa se mai uita si ei, decat sa critice pe altii! Eu unu asa as fii procedat.Se le-as spune,mai usor cu glumele si cu sarcasmul asta,ca nu e frumos! ce? Eu fac misto de voi? Asa sunt eu,nu ma pot schimba si cu asta basta! Nu ma pot schimba,asta sunt si nu ma pot schimba,si mai presus de toate, nu vreau, va convine, bine, nu...asta e!
Deci trebuie sa le spui verde in fata, ca dupa aia ti se urca in cap(daca nu s-au si urcat)si nu mai poti face nimic, si o sa iti para rau! Fara glume si fara caterinca ti-am raspuns la intrebare, chiar din suflet, ca asa cam sunt si eu.Nu prea e buna personalitatea asta asa, dar mai sunt si persoane din astea ca noi, care nu isi pot shimba conditia umana.Sanatate si bafto dello delloooo!
Daca il iubesti cu adevarat si ai certitudinea ca si el te iubeste atunci compromisurile nu ar trebui sa fie o problema.
Daca in schimb el nu te mai iubeste, iar tu inca te mai gandesti la el este cazul sa incerci sa faci tot posibilul sa treci peste, sa mergi mai departe. Inteleg prin ce treci, inteleg ca el te face fericita si ca alaturi de el totul dispare si esti tot un zambet dar gandeste-te si la reversul medaliei. Daca te iubea cu adevarat nu cred ca te facea sa suferi.
Te sfatuiesc sa faci ceea ce este rational cu toate ca tu acum iti asculti mai mult inima. Incearca cel putin sa le folosesti pe amandoua.
Cantareste-ti optiunile sa vezi cine merita intradevar..eu una nu as asculta de nimeni(gen sora sau cumnat), e viata mea si eu fac alegerile care cred ca sunt bune.intradevar te pun in situatia asta pentru ca sunt ai tai si le pasa de tine, daca esti fericita sau nu, dar nu cred ca sunt in masura sa-ti faca asta..adica oarecum sa te critice pentru ceea ce TU sti ca vrei sau te face fericita!
Eu te sfaturies sa nu renunti la familie pentru un ''fost'' chiar daca-l iubesti mult. Familie e pe primul loc pentru ca tu inca de cand ai zis primul cuvant ai facut primul pas ei ti-au fost alaturi nu iubitul. Acu depinde ce varsta ai ca daca esti tanara iti trece dar daca ai deja o varsta poate merita totusi sa lupti. EU votez PRO cu familia