Tu ai o problema cu rozu? Gandeste-te si de cat de bine va descurcati financiar, incearca sa ii iei cu frumosu nu sa incepi am vazut la ala ceva vreau si eu explica-le ca la scoala unii copii nu tin cont de posibiltatile altora si ii privesc cu un anume dispret si se cred superiori daca isi cumpara 2 ghiozdane pe an. Incearca sa mai vorbesti cu ei dar nu le da impresia ca tu copiezii totu de la altii. Pe viitor incearca sa iti strangi bani ca sa iti cumperi ceva. P.S daca le ceri ceva si nu vor sa iti cumpere nu trebuie sa te iei cu ei l cearta ca mai rau faci adica gen sa incepi sa tipi la ei si din astea, poate la uni functioneaza da in cazu tau avand in vedere ca parintii tai sunt destul de stricti nu te-as sfatui.
Mi se pare ca ai cam multe fite! Nu o spun cu rautate este un sfat,(daca vrei il iei in considerare daca nu, nu)Si eu am cerut un penar nou, nimic...Mi l-au luat in sfarsit(dar din banii mei ). Ghiozdan am cerut si eu pentru ca fiecare copil vrea sa fie mai presus de ceilalti.Sa arate ca are bani, dar ma rog...Nu mi-au luat ghiozdan, nici acum nu mi-am luat caiete, rechizite. Daca parintii tai nu vor sa iti ia ceva ori este ca nu au bani, ori vor sa te invete sa pretuiesti ce ai. Apreciaza fiecare raspuns pe care ti-l dau, nu este sfarsitul Pamantului.Si daca nu vrei asa arata ca vrei sa iti cumpere acel lucru.Fa-ti curat in camera, in sufragerie, pe hol, si o sa ii convingi daca faci toate aceste lucruri(sa faci curat)si nu ii mai intrebi cateva zile si fi si tu pentru 3 zile copilul perfect, ca mai este o saptamana pana incepe scoala, 3 zile rezista si tu.Sa vezi ca iti ia ce vrei.Si cu faza aia cu comparatul,si eu ii compar pe parintii mei cu altii, nici lor nu le place, dar ei ma compara pe mine.E, asa sunt parintii, ce sa faci? Mult Succes :*