Pai...joaca carti (daca ai un frate, o sora), remi, poti juca jocuri pe telefon sau laptop, poti scrie ceva pe un caiet si poti chiar dormi, poti vorbi cu parinti si fratii tai(daca ai frati) si timpul va trece ca prin miune si vei ajunge neplictisit in locatia dorita! Succes!
Mmmm da ...scris interesant, poate mai scriu niste versuri ca oricum trebuie sa scriu, si cu aceasta cale nu ma plictisesc.Mersi
A zi cineva de moarte? Daca ai de comentat comenteaza altundeva ! NU am nevoie de comentarii tampite, care nici nu imi ofera o solutie.Adio!
Intrebarea ta e tampita, nu raspunsurile.
Maine o sa ne intrebi: "Funda! Cand stau pe WC si ma screm ma plictisesc...Ce pot face in timpul ala?".
Dupa nick vad ca ai 15 ani. Daca la varsta asta nu esti in stare sa-ti pastrezi rabdarea in masina 4 ore sa stii ca nu e deloc normal .
Dar pana la urma, fa cea ce iti place si intreaba-i pe parinti daca poti sa iei cu tine un prieten... Daca iti place matematica poti sa te joci sudoku.
Totul e aranjat deja Mergem 7 persoane cu 2 masini . Deci nu mai am cand sa iau un prieten! Si sudoku? Nu imi place!
Dacate duci cu frati, poti sa-ti iei cartiile de joc, poti sa-ti descarci niste jocuri pe telefon.
Funda
Lucrul asta ma plictiseste cel mai mult! Fac poze cu sutele, dar sa ma tot uit pe geam, e plictisitor!
Te culci, Ia-ti cu tine servetele umede, cu care te poti reimprospata dupa 2 ore de mers, faci poze la peisaj!
anonim_4396 întreabă: