| Strumfy16 a întrebat:

Funda pentru cel mai bunt rapsuns! Ati avut vreodata divergente cu un profesor? Daca da cum ati rezolvat problema? Dati'mi si mie sfaturi pentru ca o profesoara are trebuie cu mine si se razbuna pe mine da intr'un fel asa finut de ceilalti nu oberva...de exemplu azi mi-o sunat telefonul in ora si mi-am cerut scuze si pentru asta mi-o dat pedeapsa dar la ceilalti le zice numa:fi atent ca data viitoare primesti pedeapsa... A doua oara tot azi o facut iarasi galagie telefonul desi era p silent (imi face probleme, cred ca ii stikt) si mi-am cerut scuze si am scos bateria din el si i-am spus la profa ca imi pare rau si ca nu stiu ce are la care replica ei o fost:cumpara'ti unu care s n fie asa scump ca poate ala nu o s faca galagie(imi stie starea materiala) si facea aluzii.eu o consider f nesimtita.si au mai fost faze d care mi-au povestit colegii, j vr s vorbesc cu diriginta si daca nuf ace nimic ma duc chiar la director deoarece din cauza ei vreau s plec din clasa.are trebuie cu mine de cand eram in generala. sfatu vostru care are fi? Voi cum ati proceda? K eu nu mai stiu ce s fac ca mama o vorbit cu ea si vad ca iar o inceput s se comporte la felsad

5 răspunsuri:
| drAn3 a răspuns:

Sfatul meu e sa nu mai maltratezi limba romana.
Si sa pui telefonul pe silentios in asa fel incat sa nu se mai auda, nu e mare chestie. Astfel, nu ii mai dai motiv sa se ia de tine.
Profesori asa am avut si eu, diriginte care imi dadea 8, 49, 9, 49 la teza, si te miri de ce. Nu ai ce face, cel mai bine eviti din prima.

| alissya a răspuns:

Pai din cate spui tu aici e cam ofensata ´doamna profesoara´pe tine.
lool, cica sa iti cumperi alt telefon care nu e asa scump laughing da ce treaba are ea de acolo ce iti cumperi tu si ce nu, e problema ta, problema ei e ora si atat. vai de as fi in locul tau ce as face cu ea, dar nu sunt, pacat!
te sfatui sa iti tii telefonul inchis sau nu stiu cumva sa nu se auda nici musca cand iti suna in ora, e clar ca poarta ciuda pe tine probabil din cauza situatie tale materiale sau pur si simplu nu ii place de tine de cand te-a cunoscut, si asta nu se va schimba niciodata indiferent cine vorbeste cu ea, pentru ca daca se schimba se pototleste doar un timp atunci iar incepe, deci nu se schimba never big grin
Evit-o, fara telefoane in ora ei, poarta-te frumos nu vorbi in ora, aiurea fii un ingeras la ora ei apoi scoate-ti cornitele cand pleaca, nu-i da motive sa se ia de tine, invata cat de cat la ora ei, si stai in banca ta fii indiferenta pentru ca daca nu-i dai motive nu are ce zice scoala se rezuma la ore si lectii nu ca sa ne dea profesorii noua sfaturi ce sa ne cumparam si ce nu.
in concluzie, tot ce trebuie sa faci e sa nu pui la suflet tot ce zice ea oh go on, lasao ea zice ea aude, cum sa te muti din clasa ta doar pentru ea, ce rost are, te dai batuta asa usor? Vorbeste si cu dirigina ta, si spune-i sa stea de vorba cu acea profesoara sa ii spuna sa te lase in pace. si de cate ori e nevoie de atatea ori spune-i dirigintei, odata si odata de rusine se potoleste profa.
Sa nu faci alte chestii, stai in banca ta la materia ei poate sa iti dea ce nota vrea deci fi o fata cuminte si ai grija trebuie sa ii intri sub piele la materia ei, macar acolo. intr-un final tot se va potoli tu insa, nu-i da motive sa te mai chinuiasca happy
sper ca te-am ajutat pupici :*

| jvEcu a răspuns:

Daca vrei sa nu treci, "fa-i pe plac" in felul tau de a fii. Daca vrei sa treci cerei scuze si vorbeste foarte respectuos, daca tot nu inceteaza, du-te la director direct happy!

| Minks a răspuns:

Mda, mare problema ai tu cu profesoara. Intrii in depresie ca s-a luat o profesoara de tine. Si eu am avut divergente cu un profesor tot din cauza telefonului, numa' ca eu am raspuns la telefon in ora in timp ce eram la tabla la ascultare (stiu, mare nesimtire pe capul meu). La care domn' profesor a sarit sa imi ia telefonul din mana, eu nu am vrut sa i-l dau, si asa a ajuns sa ridice mana la mine, moment in care i-am prins mana si i-am sucit-o, dupa care s-a potolit si a continuat sa m-asculte.happy

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aia-i divergenţă cu un profesor? Mă faci să râd!
Şi-n plus, vina este oricum a ta. Eu am avut primul telefon în clasa a VI-a (acum sunt în anul II de facultate). Ei bine, în 9 ani de avut telefon la şcoală, nu mi-a sunat NICIODATĂ telefonul în timpul orei. Cum oare? E simplu, grijă şi responsabilitate.
Şi are dreptate, la ce-ţi trebuie ţie un telefon scump? La urma urmei ai putea investi banii ăia în nişte cărţi de română că scrii groaznic!
Nu-mi place să dau dreptate profesorilor pentru că eu am avut divergenţe majore cu mulţi profesori dar în cazul ăsta profa tare 100% dreptate.
Salut.