Eu una lacrimez deja Foarte rau mai simti sa fiu in locul lui ` deci practic de nu va mai place voua ii da`ti lui ` Eu chiar te-as ruga din tot sufletul meu sa ii dai lui Telefonul tau + o imbratisare calduroasa :X P.S Aceasta este parerea mea
Da,de fapt daca faci chestia asta e ok, dar se poate si sa se simta la fel, k te-ai plictisit de tel tau si il vrei pe al lui, in fine, e buna si asta, dar adevaratele gesturi prin care faci un parinte sa se simta apreciat nu sunt lucrurile astea.gesturile simple, sa-l mai iei din cand in cand in brate, si sa-i spui k il iubesti.knd nu e aksa sa-i mai dai cate un tel si sa-l intrebi hey tata, ce faci? sa-l suni sa vezi ce mai face, se v-a simti apreciat.sau sa-i cumperi si lui ceva, special pentru el cand mergi in oras, gen un suc, o inghetata.la urma urmei gesturile simple conteaza.gandeste-te tu cat d bine te simteai cand erai copil si primeai o imbratisare, si acest lucru e valabil si acum.e taticul tau si e bine sa-i arati cata valoare are pentru tine, pentru mama ta, mai ales daca e un tata bun.eu mi-as dori sa-l mai am pe tata langa mine.dar a plecat din lumea asta cand eu aveam doar cativa anisori.si de aceea te rog sa-l pretuiesti asa cum se cuvine.
IPhone? Bai da` sunteti familie de regi, cum adica, fiecare are iPhone?
Oh DA! fa gestul asta, chiar te rog! merita doar pentru ca este tatal tau, care te iubeste si caruia ii datorezi existenta ta! crede-ma ca va fi foarte fericit si se va simti iubit si apreciat chiar de fiul lui pe care il iubeste cel mai mult in lumea asta. Dar fa-o in asa fel incat sa vada ca il daruiesti din apreciere fata de el, nu din mila.