| Talmacel_Alexia_1999 a întrebat:

Funda! happy
Scuze ca intreb iar de cadouri dar chiar am nevoie de ajutor. Vreau sa ii dau un cadou unei bunici de amele care impluneste 61 de ani.Ce îmi recomndati?

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
O carte de rugaciuni/o icoana/flori/o cutie cu bomboane.
Ori un halat de baie/papuci.
Depinde si de bugetul pe care il ai.
O zi buna si
La multi ani bunicutei tale happy

| R0R0 a răspuns:

Un sal

| untu a răspuns:

O iubesti foarte mult pe bunica? Dar ea te iubeste pe tine si a facut multe pentru tine incat sa merita un cadou extraordinar? Sint sigur ca va fi foarte impresionata si va ramane fara cuvinte! Iti recomand sa dai o cana magica personalizata cu o poza sau cu doua poze? Iti recomand sa-ti faci o comanda online la www.epersonalizari.ro, comanda o cana neagra si alege o poza sau doua dintre cele mai frumoase pe care le ai in biblioteca ta de la calculatorul tau! Si comanda va veni in cel putin in doua zile prin posta PRIORIPOST! Cand o dai cadoul si spune-i sa pregateasca niste ceai fierbinte sau lapte si sa toarne in cana magica si incet, incet va aparea o surpriza!

| Eastwood a răspuns:

Sa faci o poza cu voi doua, sau chiar un tablou intr-o rama frumoasa! Ar fi foarte fericita, parerea mea.

| LarissssaMagdiiiiiiiiiiii a răspuns:

Fara misto. O creme de riduri

| R0R0 a răspuns (pentru LarissssaMagdiiiiiiiiiiii):

Si daca nu are asa ceva? laughing

| LarissssaMagdiiiiiiiiiiii a răspuns:

O hainuta

| Claudia333 a răspuns:

In primul rand la multi ani, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea! pai depinde mult de banii pe care ii ai, ai putea sa ii iei un buchet cu florile ei preferate si sa ii gatesti o prajitura, sau ai putea sa ii faci o poza cu voi 2 in rama pe care sunt sigura ca o va aprecia sau poti sa ii iei un lantisor, o bratarica care ii va aminti mereu de tine. fii creativa, sunt sigura ca o cunosti foarte bine si stii cam ce i-ar placea sa primeasca :*

| AlexPoP1 a răspuns:

Eu iti recomand sa ii iei niste flori

| Mihaela_Cristina_1992 a răspuns:

Eu zic sa ii ei o palarie draguta sau sa ii dai ceva facut de tine va aprecia! laughing)))

| raresv10 a răspuns:

Niste flori sau poate o haina