Fete: Olga, Ludmila, Anastasia, Otilia, Valeria, Tania, Svetlana, Adelaida, Aleexandra, Arina, Dorothea, Irina, Katya, Oksana, Lidia, Mara, Maria, Nastia, Nina, Natalia, Sabina, Sonia, Vanya, Ecaterina, Evelina, Xenia, Polina
Baieti: Constantin, Vladimir, Andrei, Ivan, Nichita, Luca, Aleksei, Denis, Dimitri, Eduard, Gavriil, Mihail, Iov, Igor, Maximilian, Nikolai, Ratmir, Steefan, Umberto, Sasha
Lasa o sa si aleaga ea numele nu te băga tu, e copilul ei ea are 28 de ani nu are 2 ani, sa caute ea pe google nume de copil, nici nu stie ce o sa fie fata sau băiat, dar deja te pune pe tine sa i alegi nume? Cauta tu atunci pe net, fă măcar ceva nu sta sa i pui pe altii la munca pentru mătuși ta. Cauta i fa te util.
Putin, RasPutin, Tolea, Katiusha, Kalinka, Misha, Alexei, etc.
dar cel mai tare e numele rus a lui John Wick:
Baba Yaga
incearca-l pe asta, o sa ii placa rusului la NEBUNIE!
Când îi taie moțul va alege de pe tavă un creion.
Daca il va chema Tolea, cum i-a sugerat Bizon95, atunci o va alege de pe tava pe Magda Ciumac
Mi se pare cea mai mare prostie sa pui pe cineva sa ti aleaga numele copilului, sincer. Mai ales nume care să rimeze cu numele de familie.
Nu e chiar așa. Cum sună ne exemplu John Popescu? sau Karl Blănaru? Pe mine mă zgârie pe urechi
Păi ce zici tu acolo nu inseamna sa rimeze numele de fam cu prenumele. Eu am inteles ce au vrut să zici, dar ea nu s-a referit la asta
111carina1 întreabă: