| Dăăqueen008 a întrebat:

FUNDA! URGENT! Okeey deci maine merg la prietenul meu sa fac cunostinta cu mama lui. I-am luat o cutie de bomboane pentru ca flori nu am apucat. Intrebarea e: ii dau cutia de raffaelo direct in mana sau s-o pun in ceva?laughing si ce ar mai trebui sa fac? Mersi tare.

7 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

O pui intr-o punga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu îi iei nimic
de fapt, nici nu e nevoie să o cunoști

| Arthiom a răspuns:

O pui intr-o cutie de cadou nici prea mica sa se vada ce e in ea, da nici prea mare ca sa se astepte la vreo perna. Zici buna ziua, ii intinzi punga cu cutia de bomboane, daca da sa te pupe faci la fel, daca nu, nu. Gata

| 6Anonim9 a răspuns:

Intreaba-l pe prietenul tau ce-i place mamei lui. El stie cel mai bine. Flori nu e nevoie, doar esti fata... laughing Fata la fata(sau femeie) nu trebuie sa-si duca flori. O ciocolata e de ajuns. Incearca s-o complimentezi mult, apreciaza-i munca sau mancarea daca te serveste cu ceva si zi-i ceva gen "mmm, dumneavoastra ati facut asta? " dupa care complimenteaza-i fiul si modul in care l-a educat si crescut. Nu uita sa saluti politicos si cu intonatia corespunzatoare. Mult succes! big grin

| MihaiKJL a răspuns:

O saluti ii oferi cutia cu bomboane si gata. Ce atata agitatie.

| LaurentiuValea a răspuns:

Buna, ar trebui sa pui cutia de Raffaello intr-o punga mica de cadou si sa o pupi si sa o iei in brațe, sa te comporți normal.

| deautza25 a răspuns:

Cred ca ar fi mai okay sa ii dai cutia direct in mana.Adica..nu mai are niciun rost sa o pui in ceva.