Nu trebuie sa-i spui direct.va intelege ca te pui bine pe langa ea doar pentru note.comporta`te normal.isi va da seama dupa cum te vei comporta la ora ei.mergi la toate concursurile care au legatura cu ora ei si fa`o mandra!
Eu cred ca ar fi destulsa o stimezi...
si sa fii mai comunicabila cu ea
sUcCeS... sPEr sa te fi ajutat
pOp
Nu stiu cum sau daca s-ar supara ea, dar cu siguranta va fi jenant pentru tine cind se va supara mama ta. daca o compari cu o profesoara noua, pe care o vezi ca pe Dumnezeu, cum crezi ca se va simti?
Eh`. eu n`am mai prea vazut asa ceva.
mai ales ca pentru multi "profa de mate" oricare ar fi. e insuportabila.
si eu m`am apropiat foarte tare de o profesoara, dar de limba romana...insa s`a pensionat acum 2 ani.
dar am tot mers cu clasa la ea acasa si am sunat`o.
dar nu cred ca trebuie sa-i spui direct ce simti. oricum cred ca si-a dat seama. dar daca tu vrei poti sa-i spui si in fata. dar mai discret...intr-un mod ca: insemna`ti mult pentru mine si nu stiu cum sa va spun asta, dar tin la dumneavoastra ca la o mama.
ceva de genu`.
Sa stii ca pentru un profesor e un lucru mare ca un elev sa il vada atat de frumos. Poti acum in preajma sarbatorilor sa ii scrii o felicitare din partea TA (ii specifici lucrul asta) in care sa ii scrii lucruri precum :
"Sunteti pentru mine o adevarata inspiratie si un model de urmat in viata. Sunt onorata ca imi sunteti profesoara."
Mai ai 3 zile de scoala pana la vacanta. Ar fi pentru ea un cadou frumos.
Ai putea sa-i faci o felicitare sau un cadou de Craciun. Dar cel mai bine este sa-i arati cat de mult iti place matematica, sa-i arati ca inveti, ca esti sarguincioasa si cuminte.Astfel poti deveni preferata ei si se va lega o relatie mai stransa decat cu ceilalti.Si profa mea preferata e tot cea de mate si nici macar nu stiu ce voi face de la anul cand nu o voi mai avea.
Poi asa fac lucrez in plus fac mai multe.,. stiu sa rezolv alea alea. dar simt nevoia s-o iau in brate si nu stiu cum.si totusi nu ar fi asta problema.problema e ca eu vreau so am mereu langa mine
daca nu e langa mine imi e dor enorm de ea. NU POT TRAI FARA EA (ERMINA:X)
Foarte ciudat da ma rog cred ca ea si-a dat sema ca ti la ea nu trebui sa faci nimic totul vine de la sine da totusi foarte ciudat
Aici e vorba despre dorinte ascunse . Tu o doresti pe profa ta de mate. sux
Ori obsesie?! Idolatrizare?! Cam complicata situatia.
N-ai cum sa o iubesti ca pe mama ta. Sa fim seriosi!
Ai dreptate.Nu o iubesc ca pe mama mea, pentru ca ar insemna sa n`o iubesc...mereu ma gandesc la eaa bwa.nu`s pe invers. o vreau doar sa o am langa mine ca p o mama sa ma stranga in bratse::Z:Z::Z
O idolatrizezi then. Priveste-o ca pe exemplul tau in viata. Ca pe un mentor ca sa zic asa. Iar asta poti sa-i spui, ar aprecia. Nu ar fi nimic iesit din comun sa-i destainuiesti admiratia pe care o ai fata de ea. Te-ai simti si tu mai bine.