anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fundaaaaa! Ei bine, nu credeam ca o sa ajung sa am nevoie de ajutor in asa ceva dar de data asta chiar trebuie! Imi place foarte mult de o fata si nu stiu cum sa fac sa fie cu mine! M-am gandit si am vrut sa incerc sa o intreb dar nu cred ca fac bine asa! Vorbesc cu ea pe mess si am ras foarte mult cu ea... de fapt ea de glumele mele si ne-am inteles foarte bine! Imi da mereu pe mess sau pe facebook emoticonuri de genul :X sau :* sau >:"! Nu stiu ce sa fac si cred ca si ei ii place de mine! Acum habar nu am! Astazi pe facebook a venit o intrebare la "Da/Nu": "Crezi ca (numele ei) este cea ma buna prietena a ta?" Si eu am raspuns "Poate?" Si ea a comentat astfel: "De ce Poate? eu vreau sa fie da"! Si din momentul asta nu mai stiu ce sa fac! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!

Răspuns Câştigător
| DrumuriFictive a răspuns:

Invit-o la o plimbare,iesiti,vorbiti, numai nu sta degeaba.E pacat sa pierzi ceva ce ti-ar umple sufletul de bucurie, chiar daca e temporar.Nu ai ce pierde, bafta cu fata.

5 răspunsuri:
| Daaaani a răspuns:

Ia incearca sa-i bati apropouri de iesit in oras si chestii d genu...lasa messu.sau apeleaza la prieteni...

| lariiiin a răspuns:

Pai...fetelor nu le plac fricosii... spune direct! nu te mai ascunde si nu da alt ceva de inteles! daca as fi in locul tau iasi spune!

| ElShaarawy a răspuns:

Intreab-o ma daca ea a zis da de ce ai fi prost si nu intrebi chiar personal?

| MaryusCobra a răspuns:

Toti 4 mi-ati dat niste raspunsuri super si am sa le incerc dar o sa dau funda lui DrumuriFictive iar la ceilalti 3 va dau vot "Folositor" Mersi mult!

| Lovξ a răspuns:

Deci in primul rand eu cred ca ar trebui sa lasi rusinea la o parte si sa o intrebi ce parere are despre tine si daca te place si sa incerci sa o intrebi asta atent si grijuliu nu brusc mai intai intrati si voi in discutii mai apropiate si apoi...eu asa te sfatuiesc acum succes.winkingwinkingwinking