Celebra dilema...Cum ma sa nu stii sa refuzi un tip ce se da la tine?
"Scuza-ma, nu ma interesezi si nu vreau o relatie.Pa!"
Salut Andreea20000, in primul rand spune-i ca nu esti interesata de o relatie, spune ca e diferenta mare de ani, si inca nu vrei nici-o relatie, te bazezi pe scoala in acest moment. Si nu cred ca parinti tai ar fi deaccord, de aceasta relatie. Ce-l mai bine sa vorbesti cu ei, ei iti vor spune calm, cu rabdare ce ai de facut.
Ii spui ca diferenta de varsta e prea mare, eventual ca ai prieten si ca nu esti interesata de o relatie.Si incearca sa il eviti apoi cat mai mult.
Ii spui frumos ca nu iti doresti ca pur si simplu e mare sau nu stiu care e motivul Nu iti vei face probleme pentru ca nu esti obliga-ta sa placi pe cineva. Bafta:*
Fundoi?
Pai ii spui clar ca nu vrei o relatie cu el si ca diferenta de varsta este mult prea mare.Roaga-ti prietenii sa nu mai dea numarul de telefon la nimeni. Daca poti schimba-ti numarul si nu il mai da la toata luymea.
Sper ca te-am ajutat!
Bun daca nu vrei sa ai probeleme cu el spune unuia din parinti ( cu care te intelegi mai bine) sa pastreze acest secret si daca tipu te va suna ar trebi sa vedeti ce vrea daca este ceva mai grav atunci parintele ar trebui sa stie ce este de facut
In orce caz toata discutia asta ar trebi sa ramana intre tune, ai tai si tipul dubios pentru ca altfel sar tupea isca ceva grav ( depinde cum vor reactiona parinti si el) deci incearca sa ii convingi pe ai tai sa nu se faca mare caz de asta pentru aca alt fel tu vei fi ceea are va superi
Si nu cred ca ar fi foarte bine cada ai povestia asta prietenelor pentru ca nu sti nici o data
OK sper ca te-am ajutat
Ii spui ca diferenta de varsta e prea mare si oricum nu erai pregatita sa ai o relatie