| Andrada0025 a întrebat:

FUNDITA!
Pana am ajuns sa fim impreuna, am luptat mult, cand cedam eu sa mai lupt pentru el, lupta el pentru mine, dar nici gand nu ne-am lasat... eram prieteni apropiati, si-a facut o iubita si au fost impreuna o luna la inceputul anului, de atunci el i-a spus clar ca nu mai vrea nimic de la ea. Noi suntem impreuna de aproximativ 3 luni, dar am fost impreuna deja din martie, doar ca n-am oficializat relatia. Ei bine, ne iubim mult, parintii stiu de relatia noastra, sunt de acord si totul e ok. Pana cand vine vorba de fosta, careia i-a explicat clar ca nu va mai fi nimic, n-a avut sentimente pentru ea au ramas si amici, gen se saluta si nu tin ura, dar ea nu intelege ca s-a terminat, eu si cu el stim clar ca nu ne despartim din cauza ei, el mi-a zis ca va face tot posibilul sa ma faca cea mai fericita si ca nu ma va facea sa ma doara (el a suferit mult din cauza unei relatii care a durat 2 ani si a fost inselat si etc si cunoaste sentimentul)... insa ea continua sa posteze pe faimosul facebook citate si multe altele, ca i-ar fi dor, ca ar vrea sa-i vorbeasca si nu poate. Eu am incredere in mine si in el, stiu ca totul va fi bine, dar cand o vad ca iar posteaza imi creste tensiunea. straight face
Ce parere aveti? Ce e de facut, ce ar trebui sa fac/sa nu fac?

6 răspunsuri:
| Ivascu_Cosmin_1995 a răspuns:

Nu iți pune Mintea cu ea(Fosta), Și Trebuie sa aveti încredere in Voi! Să strângeți relatia încât sa fiți Pe accelași drum=Drumul Cel bun. Poate zice ea orice, Dacă Voi aveti incredere unul in altul „Fosta„ O să cedeze happy

| Ivascu_Cosmin_1995 a răspuns:

Adică o să vadă că nu mai are sanse

| Dariusuu a răspuns:

Păi ce e de făcut?

Trebuie să ai în continuare încredere în el, şi încearcă să nu fii geloasă pe el pe lucruri mărunte asta vă va încălzi relaţia voastră.
Probabil a băgat-o într-o cutiuţă în sufletul lui şi nu o va mai scoate de acolo niciodată.

Fosta lui e trecut.Tu eşti prezentul lui!

| DiaMarB a răspuns:

Citi ani ai tu si citi are el?

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca aveti incredere in sentimentele voastre, atunci nu lasati indoiala sa se strecoare in relatia voastra.
Tratati subiecul "fosta" cu indiferenta/nu lasati sa se vada ca va afecteaza mesajele ei si uite asa, nebagata in seama, va ceda si isi va cauta de treaba.
Daca si voi ii dati apa la moara, atunci va sapa adanc si veti suferi amandoi.
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Tot timpul subiectul,, fosta'' a starnit controverse intre parteneri.
Daca va iubiti, daca aveti incredere unul in altul, lasati-o pe fosta sa posteze ce vrea...