Fii atenta, nu iti raspund pentru funda sau raiting. Stii vorba aia ruseasca, Lasa-l sa plece, daca e al tau o sa se intoarca, daca nu se intoarce inseamna ca niciodata nu a fost al tau. Inteleg ce simti acum, dar nu are rost sa te umilesti in fata lui ca sa ramina cu tine. Succes. PS. mai sunt milioane de baieti
Eu sincera sa fiu, nu stiu daca are rost sa-l tii langa tine daca el nu vrea dragoste cu sila nu se poate adica, a stat 5 saptamani cu tine, si deja vrea o pauza? asta nu e pauza. e despartire asa faceam si eu baietilor inainte...
daca vrea "o pauza" lasa-l. daca intr-adevar ii place de tine, o sa se intoarca
Daca il iubesti cu adevarat ar trebui sa ii respecti si deciziile.
ai incredere in el si poate se va intoarce la tine.
Pffff prietenul meu nu vrea sa ne despartim iar eu vreau uite un sfat:spune-i prietenei tale cele mai bune sa il intrebe ce si-ar dori la o fata si fate exact cum te-a descris el sucees. FUNDA?
Pai spune-i ca ti foarte mult la el si ca fara el viata ta nu are rost...sau stiu eu poate nu ii place atitudinea ta.Incearca sa te schimbi, ori, nu i place de tine si e mai bine sa va despartiti.
Nu am avut nici o relatie dar cred ca trebuie sa fi sincer in ea...mai intai intreaba-l calm de ce vread sa se desparta de tine iar daca vezi ca nu se uita in ochi tai atunci cand ti-o spune orice ar fi, inseamna ca minte...acesta este sfatul meu, iar daca minte vei sti tu ce sa faci mai departe, dar va trebui sa o rezolvi cu ochi bine deschisi nu chioris, altfel vei suferi, bagftaaa.