Doamne, ce aiurea ca vrei sa alegi dintre doi tipi... Adica iti plac ambii in acelasi timp? Daca iubesti pe cineva, nu il iubesti doar pentru ca ti-ar placea sa fi cu el!
A pus cineva problema de iubire. N-am cum sa-i iubesc din moment ce ne cunoastem de curand. e o diferenta intre a place pee cineva si a iubi pe acel cineva.
Daca pana acum nu ti-a vorbit chiar deloc, mie mi se pare ca E este neinteresat.Cu x ai putea lega o prietenie foarte frumoasa, dupa ce te asiguri ca relatia dintre tine si E este clara.Succes!
E cam complicat...dar daca doar tu al bagi in seama pe E n-ai cum sa fi cu el impreuna ( e doar parerea mea ) Pentru ca el nu se interesaza deloc pentru tine mai citteste si tu o data ce ai scris si ai sa vezi nu ati zic in sens rau dar asa se intelege din ce ai scris tu;/ iar cu X eu as spune sa fiti doar prieteni pentru ca in cazul lui el iubeste suta la suta pe altcineva tie sati spune toate astea ca are increder ca te consider o prietena dar nu cred ca se poate ajunge sa fiti impreuna cred ca daca se ajunge acolo prietena ta te va ura pe moarte chiar daca nu-l place va fi geloasa crede-ma. iauo usor daca baitul(E) nu arata interese lasa-l fi doar prietena cu el nu te indragosti de el esti intre doi ie ca la vanatoarea de iepuri ai doi in fata ochilor vrei sai prinzi pe amandoi dar la urama nu ajungi la nici unu i perzi unu fuge intro parte si celalalt in tralta si aia pierdut intelgi?