E târziu și ar fi bine să-ți iei pastila de somn ca să dormi adânc și liniștit. Și nu bea multe lichide înainte să te culci că faci pipi în pat.
Imi pare rau sa aud ca se poate intampla asa ceva.
Este bine ca ai anuntat, fetele ar trebui sa fie vigilente.
Foarte frumos ca ai ajutat -o, este de apreciat.
Trebuie sa ne protejam sufletele de oameni cu probleme, care au ca singura satisfacție bataia de joc. Si ei la randul lor, poate au suferit si vor sa duca mai departe haosul din viata lor.
Oricum, mare realizare nu este, doar bataie de joc de viata si disrespect pentru o alta viata.
Un grad de evolutie deosebit, intr adevar, un model de omenie.
Cu apreciere ca nu ai tacut si te ai racorit.
Seara linistita,
Incep sa imi schimb parerea despre tine, aici nu e site de matrimoniale, nici Facebook, nici publi 24, suntem aici sa facem o caterinca, sa mai avem cu cine schimba o vorba, sa ne ajutam cu un sfat(daca ai pe cine) dar nu suntem aici sa ne casatorim sau sa ne invadam intimitatea.
Lupica mai citeste odata postarea! Si faptul ca vorbesc cu tipe de pe aici nu vad de ce ar fi rau?! Nu fac nici o ilegalitate, chiar si tie ti-am cerut nr de telefon. Uite la postarea lui sonia "cum sa gasesc un partener", i-am lasat coment ca daca are peste 25 de ani sa imi dea mesaj in privat. Si ghici ce?! Asa a facut. Acum vorbim pe watsup. Nu este nimic romantic sau sexual. Suntem doi oameni care vorbim... ca de aia suntem oameni. Si este o femeie foarte inteligenta si frumoasa. Eu tot o parere buna am despre tine. Mai citeste odata postarea.
Daca ma ia la misto sa fie santos, este dreptul lui. Dar nu cred asta. Lupica sufera de izolare si de lipsa unui cerc social. Ieri i-am dat mesaj daca ma poate ajuta si pe mine cu sfaturi legate de exercitii fizice, si ca am putea discuta mult mai bine la telefon. A deveni defensiv si paranoic. Ma acuzat ca sunt nu stiu ce user si ca nu are incredere in persoanele de pe net. Pai daca nu are curaj sa vorbeasca la un rahat de telefon, fata in fata nici atat. Si problema lui mai este cu femeile. Le baga pe toate in aceiasi oala. Cel mai probabil a fost ranit si tradat in trecut, dar cu totii am fost. In rest mi-se pare baiat bun si inteligent.
Lupica poate suferi de orice,îl retine cineva sa apeleze la ajutor special daca are probleme? Nu e nicio rușine să te duci la psiholog,mai rușinos e sa stai așa și să crezi că ești perfect ok,in timp ce lumea te dă la o parte pentru atitudinea defensiva.
Faptul că el are frustrări cu femeile,e doar problema lui, nu e nimeni dator să îl ii explice că, hei, lucrurile nu sunt cum le vede el.
Din nou, un psiholog îl poate ajuta.
Cat despre inteligenta sa, nu contest nimic aici.
Nu are nevoie de psiholog! Are nevoie de male bound. Este ceva firesc la barbati sa isi doreasca un trib. Si cred ca tocmai pentru ca este inteligent si are altfel de pasiuni si hobbiuri decat barbatii normali, il face sa nu se poata conecta cu alti barbati. Si eu sunt introvertit dar totusi am cativa prieteni. Mai ies la un munte, mare, terasa sau pur si simplu la o bere.
Buna asta
Și eu stau deoparte de "băieții" din generația mea,simt că nu-mi oferă nimic pozitiv,iar cum sunt mai selectiv din fire,nu admit sa stau langa niste oameni,doar de dragul de a sta,e o pierdere de timp.
Eu nu sunt introvertit,însă sunt nevoit să stau în pătrățelul meu tocmai pentru că adevărul deranjează.Cu toate astea,și eu mai am câțiva amici,dar foarte putini,iar asta pentru că am înțeles că singurătatea nu este rea, ci oamenii care ne influențează în rău sunt adevărata problema.
In orice caz, din interacțiunile mele cu lupica, nu pot spune nu îndepărta și el oamenii intenționat.
Adică chiar voiam să intru în legătură cu el, însă el răspundea ironic și răutăcios și tot el se supăra când făceam la fel..nu e ok
Faptul ca esti selectiv cu anturajul si prietenii iti va aduce doar beneficii in viata! Si anturajul meu este extrem de redus. Si eu sunt " ridicol " de selectiv. Nu am incredere in oameni in general si cum ai spus si tu " stau in patratica mea". Tocmai asta ma atras la lupica, este introvertit ca mine, avem si cam aceleasi viziuni despre viata. Dar daca incerci sa te apropii de el intra in modul defensiv/ agresiv. Il inteleg stiu ca tradarea lasa cicatrici adanci, dar sibsa te izolezi complet nu iti aduce nici un beneficiu.
Sa zicem că am văzut acele beneficii.
Din fericire pentru mine,nu am ajuns să-mi bat joc de vreo fata,sa mă apuc de băut și altele.
Am o relație stabilă,am persoane cu care rezonez și nu pot spune că regret aceasta decizie, decizia de a fi selectiv.
Nu știu ce să zic de lupica,nu îl cunosc foarte bine,dar din interacțiunea cu mine,cam la asta s-a rezumat,posibil sa fi înțeles greșit, habar nu am.
Și eu am fost trădat,chiar și de rudele care credeam că nu ar face-o vreodată, dar incerc pe cat de mult posibil sa înțeleg ce se întâmplă cu acea persoana și de ce reacționează așa, dar daca nu avem front comun, pa.
Cat despre izolare, evident că nu, îți ratezi viața și rămâi cu frustrări.
Da, ok la faza cu problema lui lupica cu femeile ai dreptate maxim. Zic din experienta, la el toate suntem "t*rfe murdare care sunt bune doar de ***". Si ghici de ce? Pentru ca a avut TPU o eroare si din cauza asta nu s-a trimis unul din doua mesaje. Rezultat: A intepretat gresit si mi-a dat block instant.
Della este un user mai vechi cu cont nou, nu știu dacă îți amintești de Yasmine, ea este, aceleași răspunsuri seci și fără sens la toate întrebările, și întrebarea cu măritișul o pusese și ea pe la începutul lui august, ea este 100% și e troll.
1. Yeasmin si Della- aceeasi persoana. Adica un troll plictisit.
2. Inca mă mai întreb cum le conving unii pe femei (unele femei) sa trimită poze si filmari?
Daca a 2-a fata de 18 ani vede acest comentariu:
Draga mea, daca ai nevoie de cineva cu care sa discuti, te rog cauta-ma, sunt aici sa te ascult.