| xDoiObrăjori a întrebat:

Guten Tag (Buna ziulica in germana)! Astazi vin pentru voi cu doua lucruri! Unu la mana va urez un an scolar plin de succese si de baieti draguti (fete dragute)! Si doi la mana... o intrebare! Deci, in clasa de langa mine este tip suuuper dragut (tot de a V-a ca mine)! Si vreau si eu sa intru in vorba cu el. Si nu am nici cea mai mica idee cum sa fac asta! Sa mentionez ca i-am zis doar doua propozitii banale! Iar prietena mea cea mai buna a fost colega de gradinita cu el si crede ca este dragut! Va roooog din suflet! PLEASEEE!

Si era sa uit! Fundita 4 cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| diaηα a răspuns:

Guten Tag :*

Uite, ai putea sa faci cum am facut eu cu unu day dreaming
Cand era in fata mea, m-am prefacut ca mi-a pus piedica colega`mea si am cazut in brate la el love struck
Well, incearca, poate iese ceva smug :* sper ca te-am ajutat
Auf Wiedersehen wave

| xDoiObrăjori explică (pentru diaηα):

Este cam greu de facut mai ales ca sunt cam rusonoasa de fel! Dar oricum multumesc pentru raspunsul tau!

| diaηα a răspuns (pentru xDoiObrăjori):

Eh, rusinoasa. fii barbata >:d :*.
mna, sper sa reusesti :*.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să te pui mai mult în vorbă cu el, prin prietena ta sau vorbind direct cu el...
Dați-mi un vot aici, vă rog http://www.metin2pow.ro/frags/frag.php?player=Soparlu

| NyanCat a răspuns:

(Se scrie Guten Tag) Hallo :*

Pai mai intai incepeti sa va cunoasteti si dupacea ii spui in timp ce razi
"Te iubesc"
Si vezi ce fata face, si daca el nu te place ii spui "Am glumit.hee hee" (Pentru asta trebuie sa razi)

Bafta! :*