| xDoiObrăjori a întrebat:

Guten Tag (Buna ziulica in germana)! Astazi vin pentru voi cu doua lucruri! Unu la mana va urez un an scolar plin de succese si de baieti draguti (fete dragute)! Si doi la mana... o intrebare! Deci, in clasa de langa mine este tip suuuper dragut (tot de a V-a ca mine)! Si vreau si eu sa intru in vorba cu el. Si nu am nici cea mai mica idee cum sa fac asta! Sa mentionez ca i-am zis doar doua propozitii banale! Iar prietena mea cea mai buna a fost colega de gradinita cu el si crede ca este dragut! Va roooog din suflet! PLEASEEE!

Si era sa uit! Fundita 4 cel mai bun raspuns!

9 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Buna! Multumesc la fel,succes in noul an scolar! Pai,puteti sa deveniti prieteni foarte buni,iar in timp, cu trecerea anilor, poate si iubiti.De ce nu? Incearca sa ii zambesti cand se uita la tine,daca iti cere ceva sau are nevoie de ceva,incearca sa il ajuti, glumiti impreuna, vorbiti prin pauze...fii cat mai comunicativa cu el si poarta-te ca o adevarata domnisoara in fata lui.Cine stie? Poate o sa inceapa sa tina la tine.Bafta si pupici!

| Addina a răspuns:

Good afternoon! ( adica buna ziulica in engleza)
Oricum o sa trebuiasca sa va vorbiti, fiind in aceeasi clasa.
Rabdare, rabdare!

| BackAgain a răspuns:

In primul rand saluta-l (asa e normal cand vorbesti cu cineva, nu?), apoi gaseste un subiect comun sau ceva ce ii place lui. Pot vorbi cu prietena ta sa-ti spuna cateva din lucrurile care ii plac lui (daca se cunosc de la gradinita ar trebui sa stie cate ceva si fiind pritena ta cea mai buna nu cred ca ti-ar intoarce spatele). Multor baieti le plac fotbalul si masinile/cursele de masini - spre exemplu.

| Nymphetamine a răspuns:

Mersi pentru traducere.N-aveam habar ...ma jur!

| NyanCat a răspuns:

Umm. de ce ai pus intrebarea din nou?

| W4rK0 a răspuns:

Da-i un pumn in fata! asa te va baga in seama

| AlessandraAndronic a răspuns:

Pentru inceput poti sa ii zici buna si sa te prezinti. Apoi intri in vb cu el despre telefoane masini etc din astea de ale baietilor. Si restul vine de la sine... daca ai curaj in tine si il vrei pentru tine. Succes

| costy75 a răspuns:

Tchusse doi obrajori

| Chitimus a răspuns:

Daca e in clasa cu tine de ce iti pare asa de greu? Te duci intr-o pauza si il intrebi daca si-a scris la matematica, poate te ajuta si pe tine la un exercitiu sau la engleza la ceva la care se pricepe. Sau astepti, pentru ca daca sunteti in aceeasi clasa, mai devree sau mai tarziu tot o sa trebuiasca sa vorbiti. ^^