| Victoria_8725 a întrebat:

H i i i.straight face
Lui ii place de o prietena. mi-a spus sa il ajut cu ea. mi-a spus ca pentru prima data s-a indragostit cu adevarat.[noi 2 am fost impreuna]
Jur ca il iubesc. mi-as da viiata pentru el.
Cum sa-l fac sa se reindragosteasca de mine?
Va rog orice.
Sts prin care sa se inteleaga asta.
Replici... Orice
Cine ma poate ajuta cel mai mult Funda.

Răspuns Câştigător
| thealchemist a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat trebuie sa-l ajuti sa fie fericit cu alta daca asta este ceea ce-l face fericit.

4 răspunsuri:
| kokkaina a răspuns:

Nu este adevarat nu exista, daca-l iubesti lupta pentru. iubirea ta acum daca iti cere asta ai ocazia sa iti petreci mai mult timp impreuna cu el si ai ocazia sa il faci sa se reindragosteasca de tine doar daca ai puterea iar cui i-ai dat funda nu o merita ptr.ca nu se stie niciodata daca o sa-l faca fericit s-au nu, bate fierul cat e cald ptr.ca nu se stie eu iti urez bafta!

| GaNgSty a răspuns:

Ca Sa Nu Fii Nevoita Sa Ii Zici Din Prima Te Iubesc Tu Ma Iubesti?
Spune-i Pe Mess Cat De Mult Ii Place De Acea Fata Dupa Ce Iti Raspunde Ii Zici Dar Pe Mine?
Sincer Cred Ca El Te Place Da Vrea Sa Te Tachineze Ca Sa Din Ciuda Ca Numai Sunteti Impreuna Asa Ca Spune-i Ce Tiam Zis eu Si Cred Ca Va Merge.
Multa Bafta >big grin

| Andrew28_3552 a răspuns:

1.Nu mai spune "Jur ca il iubesc.mi-as da viiata pentru el.". pentru ca no s-o faci (fara motive si discutii)
2. Daca persoana aceea chiar ii place cu adevarat de acea persoana e imposibil sa mai ai tu o sansa sa fi cu el,pentru ca uite cum sta treaba,tu nu ii poti controla viata,nu il poti obliga sa fi cu el,gandeste'te,esti cu el impreunahappy.Ce rost ar avea, daca tipul nu simte nimic pentru tine, ce simte pentru aceea persoana.Eu unu te sfatuiesc sa il ajuti,daca tot ti asa mult la el,iar baieti sunt happy,si s'ar putea sa fie chiar unul potrivit pentru tine,treci prin mai multe relatii, experimenteaza si invata, si nu pune suflet chiar de la inceputul relatiei!

| oana_1446 a răspuns:

Pai chiar esti intr-o dilema! si tu stii..."dragoste cu sila nu se poate"! eu cred ca ar trebui sa ii spui ceea ce simti. daca nu se poate ar fi bine sa uiti de el.esti tanara si baieti mai sunt. poate chiar mai buni ca el. sper sa imi dai dreptate.big grin