As face orice pentru ea. Nu mai poți face nimic. Bunica din vis este cea din mintea ta.
Eu n-am crezut niciodată "miturile" astea. Sunt un om analitic și realist, toată viața mea am studiat lumea și am comparat realitatea noastră cu ceea ce se spune în religie și credință.
Concluzia mea personală este că nu există nicio legătură dovedită între orice fabulă spusă de bunicii și părinții noștri, și realitate. Ceea ce ți s-a întâmplat a fost un simplu vis, iar faptul că tu îi atribui o anumită veridicitate înseamna că ești manipulabil.
Așadar
Tu alegi dacă crezi în fabule sau nu.
Cine stie cum a asociat subconstietul tau detaliile.
Poti sa imparti cuiva sau sa dai o cutie de betisoare unei vecine/femei mai in varsta sa te simti mai ok.
Da de pomana unui om al străzii. Dar nu bețe de urechi... De dorul ei ai visat asa. Și eu am vise anormale uneori
Având în vedere că ai pierdut-o recent și probabil te gândești des la ea este normal sa o visezi din când în când, nu cred că are vreo legătură cu pomana sincer, decât dacă subconștientul tău s-a gândit la influențele din folclor sau alte mituri (asta dacă le crezi)