| dunh1ll95 a întrebat:

Hai noroc! Intrebarea mea suna in felul urmator. Cata rabdare sa ai cu o femeie ca sa-ti raspunda exact la intrebarea daca vrea sa fim impreuna din moment ce a spus sa nu ne grabim desi ea mereu ma cauta si cauta subiecte de discutie, adica este evident ca prezint interes pentru ea. Ma gandesc ca nu se avanta intr-o relatie deoarece a suferit enorm la un moment dat, dar totusi, cata rabdare sa am si eu?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai vreo 3 saptamani cel mult ai si tu nevoia sa fi iubit, daca nu intelege atunci sa isi vada de viata personala. Poti sa-i zici ca o intelegi dar tu nu ai trecut printr-o despartire recenta si vrei ceva serios, daca gasesti una care vrea o lasi normal. Daca nu ramai prieten cu ea indiferent ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau se plictiseste si vorbeste cu tine pana cand va gasi pe unul cu care va vrea sa se si combine. Caz in care va trebui sa ai rabdare cu ea pana gaseste un baiat care sa ocupe pozitia pe care ti-o doresti tu.

| mona a răspuns:

Ai rabdare pana la o limita pentru ca nu poti trai numai cu speranta ca ea intr-o zi se hotareste sa fie cu tine

| Zenithf a răspuns:

Cata vrei, cata poti, sau cata crezi ca este cu folos.