| Adriana_3396 a întrebat:

Halal prietenie! am avut o relatie m-am despartit de prietenul meu si dupa cateva zile mi-am dat seama ca am gresit si ca il iubesc in continuare. am avut o prietena la care i'am zis acest lucru ca inca il iubesc si nu stiu ce sa fac, ea m'a ajutat atunci a zis ca ea se intalneste cu el si ii zice sa'mi dea inca o sansa. dupa o saptamana am aflat ca prietena mea s-a sarutat cu fostul meu prieten. As dori sa'i dau inapoi am fost buna nu i'am zis nimica ca stiu ceva despre asta m-am abtinut sa zic orice am iesit in continuare cu ea dar deja mi-a urcat la cap si vreau cumva sa ii dau inapoi asta. sau macar ceva sa-i spun dar nu stiu ce. ca sa'i doara si sa'si dea seama ca nu e asa de buna precum crede ea. Va multumesc

Răspuns Câştigător
| many_9557 a răspuns:

Soganul; fereste ma doamne de prieteni ca de dusmani ma fersec eu. il ma stii. acum e la moda sa se fure prietena sau prietenul. nu mai e nimic necunoscut. eu zic asa sa mergi inainte si sa fi mai vigilenta si nu -o sa mai intampini asfel de probleme. e chestia si de noroc. fata aia nu-tie prietena. daca a profitat de cearta a ta cu prietenul tau .las-o.si nu mai vb.

5 răspunsuri:
| many_9557 a răspuns:

Ma bukura impacarea ta cu el, acum ca ai invatat ce inseamna o prietena, trebuie sa fi cu ochii cat mai deschisi in orce ai face tu, prietena ta a stat mult la panda dupa esecul tau dar vezi pana la urma ca s-a dovedit ca acel baiat i placea mai mult de tine de cat ar fi placut-o pe ea, acum nu-i purta ura nu m ai umblati cu ea si las-o sa isi vada de ale ei, orcand poate face iar peste un timp daca o tii langa tine.succes sa sa fi iubita

| Iulia_8107 a răspuns:

Am sa incep cu un sfat : Nu mai spune secretele tale, nimanui, nici macar celei mai bune prietene, si nici iubitului tau, pentru ca nu sti, cand va despartiti sau va certati, si va putea rade de secretele tale impreuna cu prietenii lui/ei mai tarziu!

Uite, ar trebui, s`o chemi pe prietene ta la un suc, si sa vorbiti despre problema pe care o ai, cu siguranta, va trebui sa nu o jignesti. Asigura`te, ca ea nu a facut asta doar ca sa te supere, sau pentru a nu mai fi prietene. Incearca sa stai de vorba cu ea. Si intreab`o, daca ea, l-a intrebat pe baiat daca vrea sa fie impreuna, sau invers. In orice caz, sa nu incepi cu discutia, despre fostul tau prieten.

Daca uh ti-ai dat seama, ca inca mai ti la el, ar fi trebuit sa stai de vorba cu el, inainte sa se intample asta.
Esti sigura, ca prietenul tau, nu sta cu prietena ta, pentru a te face geloasa?
E posibil ca relatia dintre prietena ta si fostul tau prieten e doar o barfa! Incearca sa afli asta!
Bafta! thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti credula si naiva.asa fac cele mai bune prietene intotdeauna.si cei mai buni prieteni.si tu faci la fel.mergi la intalnire dar esti cu ochii pe prietenii prietenelor tale sa vezi care te remarca, care te observa, care e mai cool. uitand ca ai un prost langa tine care face si el la fel.cand o sa va dezbarati de astfel de obiceiuri, sa fiti sincere cu voi insiva si cu cei/cele din jurul vostru, puteti intr-adevar sa va indragostiti si sa va intemeiati familii pana cand noartea va va desparti. dar nu cred ca santeti in stare.fiindca in afara de ce spun eu acilea nu e decat minciuna, tradare curvie si golaneala.asta e viata voastra si sentimentele voastre.

| Adriana_3396 explică:

Nu e o barfa pentru ca eu m-am impacat cu prietenul meu, asta am uitat sa scriu. si chiar el mi-a spus asta cu gura lui. chiar intr-adevar ia palcut de prietena mea pentru un minut si s'au sarutat si cu asta nu e nici o problema pentru ca eu mi-am regasit iubirea si am luptat pentru el. dar prietena mea cum a putut sa'mi faca una ca asta? asta e problema aici. oate ca prietenul meu a vrut sa se sarute cu ea dar acum e cu mine ma iubeste stiu asta. dar prietena mea? care m; a zis ca ea cand iese cu el nu face altceva numai sa i izica sa'mi dea mie inca o sansa si apoi aflu ca s-a sarutat cu el?

| Andi46 a răspuns:

No hai sa iti zic eu o chestie ff interesanta pana azi nu am crezut ca este prietenul meu dar m-am inselat total prietena mea care sunt cu ea de 2-3 luni si este o relatie la distanta.si crede-ma niciodata sa nu ai incredere in cineva cu toata inima ca este fata,ca este baiat, ca este prietenul tau, ca este prietena ta.in cazul meu prietenul meu cel mai bun care il cunosc de peste 5 ani s-a sarutat cu prietena mea,ei zi-mi tu acum mie cum crezi ca ma simt eu in momentul de fata cand cele mai bune cuvinte pentru el sunt urmat:"Et tu,Brute?"...dar mergem mai departe si inca ceva "Ceea ce nu te omoara, te intareste". Deci in viata sa nu ai incredere nici macar in cei care sunt de langa tine, iti zic niciodata sa nu joci cu cartile pe fata.