Un parfum...sau cv machiaje.un fond de ten.o bluza.cv.sau poti sa i iei un lantic cu o inima pe jumate.si inca unul pe care sa l porti u.cu cealalta jumatate a inimii
Poti sa-i cumperi o pusculita. Sau ceva de imbracaminte. Sau o placa de par in caz nu are. Nu stiu. Vezi si tu ce au magazinele.
Un cadou simbolic si special dupa parerea mea este un tricou personalizat cu ceva "coduri secrete" daca folositi, sau un text care va reprezinta, e un cadou de suflet si nu de fite.
Pai ii poti lua un inel, parfum, cercei, haine, o cana si inca ceva. ai multe obtiuni daca e fata. Intra prin magazine si gasesti tu ceva.
Un cadou special dupa parerea mea, ar fi sa faci o poza cu ea si sa pui poza intr'un album sa aiba amintire ...nu doar un ursulet sau o floare sau mai stiu eu ce... sper ca am ajutat:*:*>
Buna, pai depinde de gusturile iei, incearca sa afli ce vrea ea., poti sa iti iei un lantic,
Pai ai putea sa ii cumperi o rama foto frumoasa si sa pui o poza cu voi... sau ceva ce sti ca isi doreste, de exemplu un parfum, o bratara, un lantisor. sau un ursulet de plus mare. sper ca te-am ajutat :*
Effy35 întreabă: