| Gbrlela a întrebat:

Heeeei. Știți ca urmează perioada aceea frumoasa din an, adică Crăciunul. Anul asta eu și prietenul meu ne-am decis sa facem Crăciunul împreună insa nu stiu ce as putea sa ii iau cadou. Accesorii nu poarta(bratara, lanț ceas, curele) și chiar nu știu ce as putea sa ii iau. Voi ce ati lua persoanei iubite?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"nu poarta(bratara, lanț ceas, curele)" - poate e momentul să inceapă, se arate (mai) elegant

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O umbrela faina.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu ii lua nimic. OFERA-I ceva ce sa isi aduca aminte. La ce raspund eu de obicei pe aici, ar urma sa incep sa descriu chestii sexuale pe care ar trebui sa i le oferi, dar nu o voi face de data asta. Faceti ORICE din NIMIC. Asta e fantezia sarbatorilor si mai ales ceea ce poti face in doi. Din nou, nu ma refer musai la ceva cu tenta sexuala. Crede-ma ca - stiu, criza virstei mijlocii, mm de treaba - ca am ajuns sa analizez si ras- analizez si sa concluzionez ca singura amintire pe care as vrea sa o iau cu mine daca as putea ar fi doua revelioane pe care le-am petrecut pe la 18-20 de ani cu EA. Platonice. (P.S. Am 40 acum, casatorit de 17 - evident ca nu cu EA, un copil, si... asta e.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, este mult prea devreme sa vorbim despre Crăciun, după părerea mea. În al doilea rând, există multe alte cadouri ce le poți lua pe lângă haine și accesorii. Îți spun din proprie experiență, am primit bluze, adidași, parfumuri și. nu prea mi-au placut. Mi se pare un cadou oarecum leneș și "basic". În schimb, țin minte cât m-am bucurat când am primit un instrument muzical, niste creioane bune sau o agenda. Lucruri care ma ajuta in pasiunile mele si pe care le folosesc un timp indelungat. Si nu uita ca orice om are o parte de copil in el happy

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

O cravată.