Pai nu e nimic ff aiurea esti indragostita:X:X::X:X si e foarte frumos:X Fii fericita:X. Exprima cea ce simti nu-i nici o rusine nu ai ce s faci.adica greseli:X.Eeu am un an cu prietenul meu si ink am emotii:X adica simt aceai fluturasi :X.si sincer asta arata cal iubesti ca simti ceva foarte curat si frumos pentru el:XDeci...don't worry fii caFii uh insati:X Si vei vedea ca va fi minunat:X
Sper ac te-am ajutat:*
inteleg...suferi de sindromul "te-ai indragostit lulea" )
Stai linistita ca nu se intampla nimic rau ...Atata timp cat nu-i permiti(daca ma intelegi... )
Relaxeaza-te si nu te mai gandi cum sa faci sa fie totul foarte bine cand esti cu el
Doar traieste momentul si fii tu insati
Incearca sa fii mai degajata
Chiar daca mai zice vreun amic de-al lui vreo vorba fiindca ei de obicei glumesc si nu au vreo intentie sa se ia de tine
), respira-inspira, respira-inspira da cu apa rece pe fata, dati o palma peste cap (usor nu tare), and you're set to go )
Ce iti recomand : Iei o poza cu el si stai in oglinda. Te uiti la el, te calmezi si "incepi" sa "discuti " cu poza. Te vei simti mai bine. Pa-pa
Heei:d is indragostita demuult de el 8 - >. si cand iese cu baietii? sa ies cu el? eu sincer as prefera sa iesim doar noi doi. mai ales primele dati. deoarece cand se afla in coletivu` de baieti. is cu glume si tot felul`. si nu vreau sa ma simt nasol in fata lor! si Sper sa se termine cu emotiile astea! 8- )
Multumesc de sfaturi! > : d <