Ce sentimente si ce atitudine are fostul fata de tine? Ti-ai dat cumva seama ca ar mai vrea sa fie cu tine? E clar ca pentru cel de acum nu ai nici un sentiment si ar fi bine sa il lasi in pace.Profiti doar ca se poarta frumos si ai ocazia sa il intalnesti pe fostul. E posibil sa isi dea seama si sa te lase el pe tine.Ar trebui sa discuti cu el intai si apoi si cu fostul.
Eu te sfatuiesc sa ramai o perioada singura, sa-ti pui ordine in ganduri si sentimente.
Apoi vei intelege pe cine sa alegi.
Nu te grabi, daca te grabesti si mergi pe ideea,, sa nu raman singura,, nu te vei simti niciodata implinita!
Intreaba-te : pentru cine am sentimente? Ce e mai bine pentru mine?
Incetul cu incetul! Succes!
Vorba aia:Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Dacă se poartă frunos cu tine atunci ce motive ai sa'l părăseşti? Care a fost motivul despărţirii de celălalt prieten? Dacă s-a terminat urât atunci eu zic să nu-l laşi pe actualul dar daca s-a terminat amical atunci poate mai aveti şanse să fiţi împreună
Sarut-mana! In primul rand trebuie sa te gandesti la motivul pentru care te-ai despartit de fostul tau prieten daca a fost unul intemeiat, sau a fost doar o rafuiala de moment. Apoi daca esti absolut sigura ca il vrei pe fostul tau prieten inapoi, vb cu el, insa extrem de serios si incercati sa va spune-ti lucrurile pe fata si sigur vei rezolva ceva.sau daca nu, macar vei ramane cu sentimentul ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa fii cu el! Insa, daca vrei parerea mea, eu zic sa ii dai o sansa actualului pentru ca nu ai siguranta ca fostul tau este ceea ce iti doresti...bine, nici cu actualul nu esti sigura ca va iesi bine, insa nu este bine sa schimbi prietenii "ca pe sosete"! Pacat ca nu stiu ce varsta ai ca poate reuseam sa iti dau sfaturi si mai bune . P. S. singura nu vei ramane, de asta te asigur. Te-am pupat si ai grija de tine
Deci: primul tip, e sigur ca nu te mai iubeste, oricat ti-ai dori tu. O data ce-a vazut cum esti nu o sa mai vrea. Daca nu vrei sa fii singura, ramai cu cine esti acum, te iubeste sincer, nu este distant cu tine cum era fostul.
Incearca sa te gandesti ca mult mai bine este cu actualul, gandeste-te cum se purta fostul cu tine si ai sa vezi ca-ti trece dorul de el.
Discuta deschis cu actualul prieten si vezi daca-si doreste o relatie de lunga durata. Indicat e sa vorbesti cu el si sa vezi ce-ti poate "oferi". Sa nu ajungi in situatia sa alergi dupa 2 iepuri si sa nu prinzi niciunul, mai ales ca se apropie pastele.
Iar data viitoare, gandeste-te de 2 ori inainte sa incepi o relatie, pentru ca la prima vedere toti vor doar sa aiba cu cine sa iasa in oras, insa uneori "gluma" se ingroasa si duce la suferinta, gelozie si chiar certuri.
Tu decizi ce vrei pentru viitorul tau.
Intr-adevar aiurea situatie... daca nu simti nimic fata de cel cu care esti in momentul actual lasa-l, si nu te duce imediat la ex'ul, va trebui sa astepti o perioada, dupa care ii poti da doar de inteles ceea simti / vrei si daca nu iese, pa-pa! NEXT!
,, Iubeste pe unul, nu iubi pe doi, ca din gelozie, te lasa amandoi" si eu am fost odata in situatia asta.mnu am stiut ce sa fac. mi-am ascultat inima ce mi-a spus sa fiu cu. dar nu vroiam sa-l las pe. e chiar aiurea.
. nu stiu.gaseste-ti altul sau mai asteapta o vreme ca sa vezi cum merge. poate ca isi gasesc ei pe altele.
Mai fata, intotdeauna o sa fie un cel mai bun prieten.si cand o sa te mariti.asa o sa faci mereu? tu vezi ce spui? vorbesti de prieteni si de relatie, cel mai bine ar fi fost sa spui; imi place sa ma combin cu cate doi.prieteni buni. cei mai buni.cauta altul strain de problema, care sa nu aiba un cel mai bun prieten si fii tu prietenul lui cel mai bun.asa poti?
Exact asa mi s-a intamplat si mie am fost in situatia actualului tau prieten si crede-ma nu fa prostia pntr ca ei o sa se certe si e posibil ca prietenu cel vechi sa vrea sa nu piarda prietenie cu actualu tau si sa ramai singura. asa mai bine stai cu asta cu care esti acum sau risca sa te combini cu ala sperand ca nu o sa afle actualu. bafta
Eu zic sa ramai cu actualul sal mai incerci putin...Incearcal si pe fostul totusi ca sa vezi daca inca te mai iubesete... Fa comparati dupa cum sa comportat fostul cu tine si cum se vomporta actualu cu tine.Cand ai luat decizia fa pasul cel mare(mda un raspuns usor de scris da usor de aplicat)