anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Heei..am o probleme mai complicata. Imi place de unul din cei mai buni prieteni, si astazi i-am spus, dar a zis ca nu puem fi impreuna pentru ca ma vede ca pe o sora.Eu i-am fost mereu alaturi,chiar cand suferea dupa o fata si spunea si spunea ca ar trebui ca ea sa priveasca interiorul nu exteriorul.Iar mie azi mi-a spus ca stie cum e sa fi raspins,si ca ii pare rau,dar nu poate privi dincolo de exterior. Imi spunea in continuu sa imi revin ca nu este un capat de lume, dar stie cum ma simt si nu face nimic. mi-a spus ca mi-a explicat deja si ca mai mult nu are ce sa faca... Stiu ca sentimentele nu pot fi schimbate,dar el mi-a spus ca daca ii spuneam de mai devreme poate era altfel,dar stiu ca ar fi fost la fel. Daca nu ma place acum,ce diferenta era daca i-as fi spus de mai demult? Nici eu nu stiu cum sau cand,dar m-am indragostit de el,si nu stiu cum sa il uit, cum sa accept ca mai mult decat prieteni nu vom fi niciodata si ca orice as face lucrurile nu se vor schimba intre noi? Ce sa fac in continuare? Cum sa il tratez? Sa rup legatura definitiv cu el nu cred ca as putea ori cat as vrea. va rog. daca ati trecut prin ceva asemanator dati-mi si mie un sfat, o parere, orice, pentru ca nu mai stiu pe ce drum sa o iau. Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-ti mai bate capul e genul ala de baiat dupa cum a spus si el care nu il intereseaza doar exteriorul.
Si eu am fost in situatia ta, am cunoscut o fata am petrecut cele mai faine momente timp de 2 ani si apoi a venit timpul sa spunem ce credem unul despre altul si mi-a spus ca ma vede ca pe un frate, m-am simtit jignit pentru ca ea asa ii cataloga pe toti baietii din gasca ei, si in plus mi s-a parut penibil sa imi spuna ca ma vede ca pe un frate cand nici nu suntem frati.Si m-am simtit si mai jignit cand dupa 2 ani cat am ajutat-o si am fost cu ea la bine si la greu ea sa se combine cu unu pe care il stie de o saptamana, fara sa vrea sa auda si parerea mea despre baiatul asta.Era genul ala de om cu pircing in limba creasta mov, blugi rupti, adidasi de om care pune faianta(faianţar).
Am intrebat-o ca pe o amica,, Ce vezi la tipul asta?'' si mi-a raspuns fara nici o retinere, e inalt si are patratele.De atunci mi-am dat seama ca nu mai are rost sa-mi bat capul cu ea.I-am spus ca daca se combina dupa o saptamana nu are nici o intentie serioasa, dar nu a vrut sa ma asculte si din pacate s-a intamplat chiar dupa cum i-am spus, a facut sex cu ea(a dezverginat-o) si debea apoi s-a trezit sa ii spuna ca pleaca definitiv din Romania si nu o sa se mai vada niciodata.
Eu cred ca un exemplu din viata mea e mai bun decat un sfat.
Ideea de baza e ca un om care nu vede dincolo de exterior e un om care se combina cu tine iti spune ca esti frumoasa si apoi te lasa cand gaseste pe alta si mai frumoasa.

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ai putea să fii atrasă de cineva care, e clar, nu este atras de tine absolut deloc?

Conştientizează foarte bine felul în care te priveşte şi atunci se va stinge şi flacăra din tine (eventual, aprinzându-se pentru altcineva).

| mgtow a răspuns:

Daca nu vrea asta e, sa fi un om incapatanat nu ajungi unde iti doresti.

| Aleeee95 a răspuns:

Nu cred ca e necesar sa rupi legatura cu el pentru ca la un moment iti vor lipsi conversatiile cu el si iti va parea rau. O sa vezi ca dupa un timp nu o sa il mai placi, pentru ca inevitabil va aparea o persoana noua in viata ta si totul o sa fie ok.

| anonimg a răspuns:

"Sa rup legatura definitiv cu el nu cred ca as putea ori cat as vrea." Dar totusi, trebuie.
Barbatii si femeile trebuie sa isi faca legaturi intre ei doar cand sunt pregatiti pentru casatorie. Altfel, vaiete, plangeri si o gramada de suferinte. Si toate acestea in zadar.
Singurul sfat bun este acesta de a te desparti de el. Si chiar daca nu vei face acest lucru, daca el nu vrea mai mult de la tine, cum ai putea tu sa ceri mai mult de la el? Din (ne)fericire dragostea nu se poate cumpara- nu-i asa? Desparte-te de el cat mai repede. Gandeste si cu mintea, nu numai cu inima. Nu fa ce-ti spune inima, ci ceea ce iti spune judecata.

| ywar a răspuns:

Ai o propozitie cheie "nu poate privi dincolo de exterior".
Cu asta ar trebui sa te consolezi si sa iti spuna foarte mult despre el. La el daca n-ai sani si fund probabil si masuri de fetita dulce 90-60-90 nu existi. Gandeste-te, ai vrea sa iesi cu un astfel de baiat? Ma indoiesc! Re-o-ri-en-tea-za-te!
Hai ca-i simplu! Avem suficient de multi schilozi sufleteste! te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte curajos din partea ta ca ai vorbit cu el. Bravo tie!
Pe de alta parte, fara a baga in seama anumite remarci, tu ai putea avea o relatie sentimentala cu fratele tau? Gandeste-te la asta cand vorbesti cu el, spune-I ca intelegi ce a vrut sa zica si mergi mai departe. Incearca sa-ti gasesti ceva activitati, sa te gandesti cat mai putin la el si ai sa vezi ca totul va fi bine.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

De ce ar trebui sa rupi legatura definitiv cu el, prietenul asta al tau este in vreo relatie? Nu incerca sa-l mai bati la cap cu problema asta, mai asteapta ca timpul le va rezolva e toate

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Imi pare rau de situatia ta. Daca tie chiar iti place de el si el a zis ca mai mult decat o 'sora' nu te vede e clar! Ramaneti prieteni incontinuare, dar tu macar vei fi linistita ca ai incercat.Asta e..mai sunt multi baieti draguti si destepti in lume.Si daca amicul asta al tau nu vrea sa fie cu tine, inseamna ca nu stie ce pierde:o fata care-l iubeste happy..Si de faza ca daca ii spuneai mai devreme, crezi ca ar fi fost raspunsul altul? Eu nu cred. Multa bafta sa treci cu bine peste asta.Te astept si pe la mine, poate gasesti o intrebare sa raspunzi. Tepup, fundita?

| BlueViP a răspuns:

Nu poti sa rupi legatura definitiv, dar indeparteaza-te de el pentru un timp si iesi cu alte persoane. Nu e un capat de lume. Acum asta e. Ii spui frumos ca nu mai poti sta langa el pentru ca ar fi nedrept pentru sentimentele tale.

| chitaramea a răspuns:

Gandeste-te ca daca el poate elte va putea iubi... asa ca nu vei putea fi fericita

| andreimihai53 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi poveste dar acum mi se pare ca incearca sa se apropie de mine. Am incercat sa o evit de multe ori dar tot incerca sa vorbeasca cu mine. cum vine la tara zice ca ii place de un baiat de la ia din clasa dar nu prea cred pentru ca sora iei mi-a spus tot. Incearca si tu daca are o sora sau un frate pentru ca ei spun tot surorilor. asa am aflat ca ea simtea ceva pentru mine dar eu ii ziceam ca imi place de alta fata asa am ofticato cu o fata de pe facebook si cand i-am aratat mesajele cu pupici s-a ofticat si a pecat la sorumea in camera sa se joace cu ea.

| MaryaAndr33a a răspuns:

Pai da am trecut si eu prin ceva de genul, si te pot sfatui sa nu ii mai dai asa multa atentie... oferati putin timp sa te gandesti ...la ce vrei sa faci, si te mai sfatuiesc sa incepi sa il vezi ca pe un frate, si incadreazate la alt baiat. Incearca sa gasesti un baiat care sa nu te considere ca o sora. Eu nu am trecut chiar prin ce ai trecut tu, dar stiu ca e foarte greu. Oricum sper sa reusesti sa iti gasesti un baiat mai bun.

Oricum eu cred ca el nu te merita daca a zis ca nu te place big grin Succes!

| Printesa03 a răspuns:

Draga mea...trebuie sa te duci la el sa ii zici:Auzi bai frate, de ce te porti asa de urat cu mine? Noi doi nu mai avem ce discuta daca nu iti ceri scuze! Eu stateam ca proasta si incercam sa reusesc sa vrei si tu sa fim impreuna.dar tu nu! Sti cat am suferit dupa tine?