| Bekaaa a întrebat:

Heei, am si eu o intrebare cateodata ma gandesc la varul meu care a murit in 2007 stiu ca au trecut multi ani de atunci dar inca nu pot sa mi`l scot din cap. cateodata fara sa vreau ma gandesc la el si imi vine efectiv sa plang... Ce as putea face in conditiile astea... adica sa incerc cat de cat sa nu mai imi vina in minte.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa te gandesti cu regret si lacrimi la o ruda decedata, mai ales daca a murit de curand (adica doar 5 ani, ca in cazul tau) si daca ti-era apropiata. Conteaza insa cat de des te gandesti si daca asta iti influenteaza negativ activitatea (scoala, munca, viata de familie). Atata timp cat te gandesti rar (de exemplu, o data pe saptamana), suferi cateva minute in amintirea lui si apoi treci peste moment, e normal. Daca iti amintesti de mai multe ori pe zi si asta te impiedica sa inveti, sa muncesti, sa te bucuri de viata alaturi de ai tai, atunci e o problema si ar fi bine sa discuti cu cineva (prieten, parinte, frate, psiholog)

3 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Am trecut si eu din pacate si mai trec prin aceasta situatie destul de grea.nu poti face nimic, chiar daca nu mai e acel om, el mereu este in gindul tau, pentru ca e normal sa fie asa nu poti uita pe cineva care iti este drag sufletului.Eu nici nu-mi doresc sa uit pentru ca doar amintirile mi-au ramas care le tin in gindu meu, si le voi pastra mereu.

Răspuns utilizator avertizat
| 1Voineoska1 a răspuns:

Pai...ai putea sa te distrezi mai mult! uneori cand imi aduc aminte de ceva trist, eu dau televizorul la maxim pe Kiss Tv si dansez prin casa(sunt o dansatoare excelenta big grin )sau poti sa faci ceva sa iti ocupe timpul ca sa nu te mai gandesti! poti sa confectionezi ceva, poti sa faci curat prin casa, ai putea sa mergi cu prietenele la cumparaturi in mall sau la un film! sper ca te-am ajutat! PA-pa! happy