Poti sa le spui ca oricine de varsta ta se indragosteste, sufera si iar iubeste acesta este sensul vietii, iar tu esti in crestere, nu pot sa te impiedice sa iubesti. plus ca nu este o iubire de adult, este o iubire mnai copilaroasa la varsta ta. spune-le ca pot sa aiba incredere in tine, si adul acasa sa il cunoasca poate asa va fi altfel, vorbestel de bine
Parintii tai stiu ce e bine si ce nu e pentru tine asa ca nu poti sa le bagi prostii in cap, esti la mana lor pana cand vei parasi locuinta lor si trebuie sai asculti.
În potiva inimii nu ai cum să te lupţi! Ai două variante:
1-vezi cu comvingi părinţi că e un tip serios nu are gânduri perverse cu tine. încearcă să-l cunoască pentru aşi face o părere.
2-Continui relaţia pe ascuns ceace nu prea e indicat dar este foarte excitant.
Să fi iubită maxim!
Vor sa te fereasca de suferinta.ei stiu ca il iubesti.dar imbatata de iubire si de vrajeala tipului daca nu e unul cinstit si responsabil poti faci multe si mari greseli.si atunci? ori te intorci fuguta la parinti, cu tot cu probleme, ori Doamne fereste te arunci de pe bloc, ca te-a parasit asa zisul iubit.stii catii isi bat joc de de-alde voi? si dupa aia fug ca niste lasi si va lasa singure? uita-te pe TPU, si vezi.
Da stiu prin ce treci. problema nu e ca nu ti-ar da voie problema e ca daca o sa fi cuel no sa te mai preocupe asa mult cartea...O sa te gandesti mai mult la el si mai putin la invatatura si din asta nu iti da voie
La varsta ta e normal sa te indragostesti, si cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai lucrul acesta.
Poate incerci sa vorbesti cu mama ta si s-o intrebi ea la ce varsta s-a indragostit prima data sa o intrebi ce a simtit, cum a fost...
Spune-le ca majoritatea colegilor tai au prieteni si prietene, si ca la 15 ani e normal sa ai un prieten. Unii au prieteni de la 10 ani sau chiar mai putin