| llaarrriisssaaa a întrebat:

Heei TPU. Nu vreau sa va plictisesc cu povestea mea de aceea incerc sa fiu scurta.Acum o luna mama mea a plecat in Anglia la lucru. inainte eram foarte timida si la scoala stateam mereu singura insa de cateva saptamani am inceput sa stau cu niste fete din clasa pe care mai demult le catalogam drep pitipoance dar s-au dovedit a nu fi atat de rele.Dar singura mea problema e ca mama nu e de acord cu aceste fete.In fiecare zi ma cert cu ea si sunt foarte trista nu stiu ce sa mai fac sa o conving ca nu sunt atat de rele.Dau funda

Răspuns Câştigător
| Mexx99 a răspuns:

Explica-i ca le-ai cunoscut mai bine si ca nu sunt deloc cum credeai!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i mamei tale ca relatia ta cu aceste colege nu are nicio legatura cu sectiunea aceasta.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Larisa,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!