anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeii :** Imi place de un baiat din clasa alaturata... o colega l-a intrebat si a zis ca ma place si el si ca ar zice da daca ar fi sa fie cu mine thinking a fost Sf. Andrei si nu ma cunoaste dar a venit si mi-a dat bomboane si eu l-am pupat happy se uita insistent dupa mine si ne vedem dupa ore mereu undeva unde stau ceilalti si fumeaza si ba imi cere tigara ba foc si aseara pe mess m-a invitat la un concert saptamana. viitoare :X.eu sunt cam timida :-s. Ce sa fac, despre ce sa vorbim? dau fundita, va multumeesc >big grin

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Stai chill.
Nu te stresa fara rost.Nu te mai gandi despre ce veti vorbi.Totul vine de la sine,crede-ma. Aveti o gramada sa vorbiti,concertul fiind,eh,un mare pont. Vorbiti despre muzica, schimbati pareri; il mai intrebi ceva despre el, daca tot zici ca nu va cunoasteti asa bine...
Bafta!

1 răspuns:
| superdorex a răspuns:

Intai vezi ce-i place, apeleaza la prieteni sau colegi sa afli ce-l preocupa, ce muzica asculta, apoi o sa-l uimesti sigur! Si tu fii aceeasi, naturala sa pari firesca, asa cum te-a vazut plina de sensibilitate vei vedea ca se vor gasi subiecte de discutat! Multa bafta va tin pumnii!