| Strong156 a întrebat:

Heeii TPU! Am o mica, mai mare problema, de curand fratele meu a aflat ca fumez, pentru ca prietena mea este indragostita de prietenul lui, si a tras-o de limba pe prietena mea :O si pe urma l-a luat deoparte pe fratele meu si i-a spus ca fumez, el m-a spus mamei, si nu mai am voie afara toata vara, broken heart exista o cale sa ma ierte? bineinteles "imi pare rau" dar nu stiu sa fac ceva, ca sa ma ierte. Si apropo cartela mi-a luat-o crying pentru ca el mi-a zis "da-mi telefonul" si i-am zis ca nu ii dau telefonul si atunci mi l-a luat din mana si i-a scos cartela :O deci este vreo cale sa ma iertebatting eyelashes? va rog ajutati-ma pentru ca este sfarsit de an scolar si nu pot sta in casa toata vara crying crying crying dau fundita :*

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Spune-i ca ai facut-o din curiozitate, sa vezi ce efecte are.Si mai spune-i ca oricum aceasta experienta a fost benefica, ca ti-ai dat seama ca nu-ti place, ca ti-a produs amteli si greturi, chestii de genul acesta.Multa bafta!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred ca mama ta avorbit serios.A fost reactia pe moment.Va fi suparata cateva zile, o saptamna, doua, dar ii va trece, te asigur.Cum am mai spus eu pe aici o mama nu poate fi suparata pe copilul ei cu adevarat.De multe ori parintii apeleza la aceste metode pentru a-si aduce copii,, cu piciare pe pamnat'' si sincer mi se par mrtode bune, decat bataia.
Ce ai putea sa faci?
Cauta un moment cand mama ta nu este nervoasa. Discuta cu ea la modul cel mai sincer si spune-i ca ai vrut si tu sa incerci si asta, dar ti-ai dat seama ca este ceva rau, si ca nu vei mai face.
Incearca sa o impresionezi facand curat in camera ta(ar fi bine sa=ti faci un obicei din asta). Eventual d-ui cafeaua la pat intr-o dimineata(te scoli inaintea ei.
Daca ai posibilitatea cu complicitatea tatalui cumpara-i un buchet de flori.
Succes!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Este mai bine pentru tine sa stai in casa toata vara. In felul asta poate scapi de unu din cele mai scarboase si nocive obiceiuri.

| ciotori a răspuns:

Spune-i ca nu a fost nimic, ca ai facut din obligatie si daca ar fi ceva sa te ierte!

| adrianadi97 a răspuns:

Spune-i frumos ca ce ai facut a fost trecator, ca a fost o perioada scurta de timp cand anturajul te-a atras spre tutun, si ca nu o sa mai fumezi niciodata(evident aici minti cat casa)dar sa iasa, spune-i ca daca e ceva ce poti face sa te ierte o sa o faci.Bafa!