anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEELP ESTE URGENT! cum pot sa imi calmea prietena daca ii in depresie ceva sfaturi?

10 răspunsuri:
| AleXu224 a răspuns:

:O...DUOA LA SPITAL URGENT...
nu as fieu doctor dar asta recomand sau.
nu stiu da mai bine du-te la spital

| CrazyCleoo a răspuns:

Încearcă să orbeşti drăguţ cu ea puppy dog eyes Vorbeşte despre amintirile plăcute şi amuzante şi o să fie mai bine. big grin Fundă?

| XCooLGirlX a răspuns:

Buna. Pe mine de obicei cologele si prietena mea ma scoate din depresie mergand sa magazine, poate o plimbare, radeti si glumiti, mergeti la un film, poveste cu ea mult si explica-i ca nu are rost sa cada intr-o depresie, sustine-o din toate punctele de vedere. Te pup sper ca de-am ajutat. :*

| Borsko a răspuns:

Daca reusesti sa o scoti din depresie fara spital esti boassa big grin, ideea e sa vorbesti foarte mult cu ea, sa o intrebi de fapt care e motivul pentru care a ajuns in starea asta, intreab-o ce mai face, cu mai e, sa-i iei un cadou, sa o intrebi de familie sau de prieteni, sa incerci sa o scoti in oras, uitati-va la un film de comedie sa zicem.winking mult noroc si sper sa se faca bine, am trecut prin asta cu altcineva si inca poti sa faci ceva pentru ea, mult noroc happy

| tenshi261 a răspuns:

Vorbeste cu ea, fi-i alaturi pentru ca e intr-o situatie foarte delicata si se poate intampla orice.

| MihaiGe a răspuns:

Trebuie consultat un psiholog.
Baftă!

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,incearca sa o scoti din starea aceea, iesiti undeva sa mai uite de probleme, daca nu reusesti recomanda-i un psiholog

| VadTot a răspuns:

Scoate o la o plimbare Cumpăra i ceva simbolic.Fă o sa râdă! Fii alături de ea Pur si şi simplu!

| Cutitaru_Gelache_1991 a răspuns:

Mai disperat esti tu ca ea incercand sa ii rezolvi problema, vezi sa nu dai tu in depresiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai din ce cauza e in depresia asta>? Daca este ceva de familie-nu cred ca trebuie sa te bagi; Daca este de la un baiat- iesiti mai des impreuna, vizitati-va si spune-i ca nu o merita oricum ca el e un prost si nu avea nevoie de el. Cam atattongue