| ALEXANDRA1356 a întrebat:

Heey. multumesc mult pentru sfaturi. sunt foarte happy :). In legatura cu raspunsurile care mi le-ati dat la aceasta intrebare.
http://www.TPU.ro/......-pe-noi_2/
:)
Suntem impreuna... Dar sunt foarte confuza. Simt ca ma place. Adica, ma tine mereu in brate. ma saruta atat de dulce.pe obraz.pe frunte.pe nas. pe gat. pupici de aia mici si draguti :x si pe buze. Vorbeste cu mine foarte frumos. ma alinta, se joaca in parul meu, cu degetele mele. ma tine mereu in grate. Dechi chiar cred ca tine la mine. Dar astazi, am intrat pe id-ul unui bun prieten de al nostru.si am vazut ca acesta vorbea cu un amic de al lui. si ii spunea ca pe langa ce ca este prost, mai vrea si altceva de la mine. Stiu ca baiatul care spunea asta. ma place, sau cel putin ma placea. nu mai stiu. Nu pot sa cred ce am vazut. Este prea mult. Deci nu pot. Mereu simt minciuna. si acu nu cred ce a spus ala.Refuz sa cred ca este adevarat. Chiar cred ca tine la mine. Dar totusi. credeti ca ar fi ok sa vorbesc cu prietenul meu despre asta?

Răspuns Câştigător
| superman_5598 a răspuns:

Nu.Mai ales daca nu e adevarat, el se va simti extrem de umilit si de penibil.Eu cred ca daca va incerca sa faca ceva "grav"laughing atunci iti vei da singura seama de intentiile lui si vei face ceea ce e potrivit.Nu cred ca trebuie sa asculti ce zic altii,mai ales daca crezi ca te place,pentru ca baietii sunt in general prosti,mai ales daca sunt si gelosi!
Oricum,chiar si daca e adevarat,nu mi se pare un lucru chiar atat de grav(subliniez chiar). Adica sa fim serioase, toti baietii vorbesc chestii de'astea, ba chiar porcarii mult mai grave.Si si daca ar fi zis, sunt sigura ca a zis inainte de a fi impreuna cu tine si ca o zis ceva de genul "ce i-as mai face."(prostii de'ale lor rolling eyes,bine ca nu o zis de alta in timp ce erati impreuna). desii nu cred ca e adevarat ce o zis ala.
Oricum, mie mi-e clar ca te iubeste mult, si consider ca ar fi o prostie sa induci relatia asta in penibil si neincredere doar din cauza la un gelos care vorbeste aiureli(sau care draumatizeaza in excestongue). Succes cu pretenu'! Pupkisskiss

1 răspuns:
| PetreConstanta a răspuns:

Normal ca trebuie sa vb cu el Comunicarea este cea mai buna Pt ca doreste si altceva nu trebuie sa te superi - atunci cd tii la cineva apare si pofta trupeasca sau interesul acum depinde ce are el in gand numai Dumnezeu stie Daca tu crezi ca o sa te tina mereu cu pupici te inseli amarnic Te pup