Hei,Gabi!
Pai toti care ti-au dat sfaturi au dreptate!
Eu o sa iti spun doar un singur lucru:
FII TU INSUTI!
Nu trebuie sa te strofoci sa iesi in evidenta prea mult..pentru un baiat.
Daca el nu te place pentru felul tau de-a fi:mai are balta peste!
Sper ca ai inteles!:*:*
Bună. Când îl vezi uită-te insistent la el, mai zâmbește-i. Îmbracă-te frumos, aranjează-te, și fi tu însuți!
Da,dar faza e ca nu prea ne vedem, mai deloc chiar...cand vorbim noi vorbim doar pe facebook, si nici atunci nu vorbim foarte des pentru ca nu prea intra...
Zi-i printr-un mesaj că-l placi. ( vezi să nu fie pe net) și când intră, o să vadă.
Am facut deja asta dar nu am schimbat cu nimic situatia
Și nu ți-a răspuns? Dacă nu, atunci nu mai insista.
Ba da, mi-a raspuns.dar a spus ca nu stie daca va fi ceva intre noi.
Poartă-te normal și natural. Vorbește frumos cu el și comportă-te frumos cu el. Încearcă să fi mai apropiată de el să-l cunoști mai bine și pe parcurs totul o să vină de la sine.
Icearca sa-l cunosti, vorbeste cu el, imbraca-te frumos fi tu insuti..incearca sa nu fii disperata dupa el, va veni el singur la tine
1)Lectia 1
CE FEL DE FETE LE PLAC BAIETILOR
-fetele care își păstrează feminitatea in compania lor
-nu le plac cele care exagereaza cu machiajul
-le plac fetele care pot păstra un secret
-cele care nu stau intr-o gasca mare, de nebune, ci cele care au câțiva prieteni simpli
2)Lectia 2
Ce nu merge intr-o relație?
-jos mana de pe telefonul lui, nu il controla
-gelozia
-nu povesti tot ce se întâmpla in casa prietenilor.Este un moment jenant.
3)Lectia 3
Ce fel de subiecte le plac BAIETILOR?
-nu vorbi despre viitor(EX:vai, daca ne căsătorim o sa avem o casa noua...)
-le plac sa fie un pic admirati(EX:esti dragut; uitati, am cel mai frumos iubit)DAR NU EXAGERA CA DEVINE PLICTISITOR.
-imprieteneste-te cu el ușor, si apoi treci la discuții serioase, romantice..Mergeți la intanliri, in parc.
SFAT!
Strabate pas cu pas iubirea, nu te grabi, cu cât astepti mai mult cu atât ai timp sa te imprietenesti cu el mai mult!
SUCCES!
Gabriela...sunt baiat si am avut cateva prietene si parerea mea e ca trebuie sa te bagi in conversatie cu el dar sa faci cum ar fi ceva intamplator usor usor vorbeste cu el din ce in ce mai mult astfel incat sa fiti amici si dupa aceea intra in discutii mai serioase cu el adica vorbeste despre dragoste despre ceva romantic.multa bafta, nu vreau neaparat funda da sper ca te-am ajutat
Ok,si despre ce as putea vorbi cu el sa il atrag? ce subiecte l-ar putea interesa?