anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. A inceput sa-mi placa de un baiat, iar el nici nu ma cunoaste. Adica am vorbit de vreo 3 ori, dar na. Cand am vorbit, mi se parea ca vorbeste ca si cum as fi prietena cu el, dar nu sunt. Nu stiu ce sa fac, il plac mult, si nu stiu cum am ajuns sa-l plac pentru ca el e din alt oras, iar eu din altul, dar orasele noastre sunt apropiate. Am vorbit f2t doar o data. As vrea sa gasesc solutii sa vorbesc cu el, orice, dar mi se pare ca nu are chef de discutie. Ok, sper ca ma ajuta cineva. Multumesc

6 răspunsuri:
| mariutsa1234567890a a răspuns:

Cum poate să-ți placă de o persoană pe care măcar nici nu o cunoști și la fel și el.
Aparențele înșeală, și nu poți să apreciezi un om odar după exterior.
Scrie-i dar nu fi insistentă, dacă nu vrea să-ți răspundă înseamnă că ori e ocupat ori nu are timp de altcineva, ori te ignoră.
dar dacă îți răspunde deja e un început bun.
Deocamdată nu-i da de înțeles că îl placi, fă-l dar să creadă că vreți să fiți prieteni, și peurma o să vezi reacția lui happy
după care o să iai o decizie.

| anonim_4396 explică (pentru mariutsa1234567890a):

Cand l-am bagat in seama, mi-a raspuns. big grin Faza e ca noi ne-am mai intalnit. am avut o activitate, un cor, chestii de genu si eu eram cu prietenele mele in activitate, si era si el, cu o chitara si canta, iar fetele imi spuneau ca se uita la mine nu stiu ce, si chiar il vedeam ca se mai uita din cand in cand atunci cand canta, dar faza este ca el are o prietena care este la liceu. Ok, el nu e la liceu. Mai are pana atunci.

| TravisForest a răspuns:

Hey, probabil nu stie cum sa se bage in seama cu tine, trebuie sa vorbiti mai mult, trebuie sa te intalnesti cu el de mai multe ori ca altfel nu cred ca te va invita la suc acum. Probabil e un tip timid si nu stie ce sa faca de aceea iti spun sa vorbesti cu el mai mult sa prinda si el curaj. Dupa ce a prins curaj toate merg super ok, te va chema in oras, la suc, in parc, etc. Acum la inceput e mai greu dar sa stii ca totul vine de la sine!

O noapte frumoasa si sper sa fie cum iti doresti tu!

| anonim_4396 explică (pentru TravisForest):

Multumesc de raspuns, dar nu stiu ce sa cred. Are prietena si am vazut o chestie pe facebook. Deci stii ca sunt niste chestii cu ' @A te iubeste in secret.'etc, si a etichetat-o pe prietena lui acolo, si dupa ce a etichetat-o a zis 'si eu' adica si el o iubeste... Nu stiu ce sa fac. Am mai avut o poveste d-asta, iar acum baiatul de care imi placea tanjeste dupa mine, iar mie nu-mi mai place de el

| TravisForest a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu in ce situatie esti... poate vrei sa imi lasi id-ul tau sa discutam mai multe in privat, ca in momentul asta chiar nu stiu ce sa iti spun laughing imi poti lasa un mesaj cu id-ul tau! Te pup

| ClaudiuBrasov a răspuns:

Poate e timid, invita-l undeva, un film, o plimbare ceva, baga pretexe ceva sa va vedeti.