| Emily00 a întrebat:

Hei ajutati-ma mie imi place de un baiat si el stie de asta dar eu sunt indiferenta pentru el toti stiu ca mie imi place de el iar prietena mea cea mai buna sa sarutat cu el eu nu stiu ce sa fac acum ajutati-ma spuneti-mi ce sa fac mai departe

3 răspunsuri:
| smile14 a răspuns:

Si eu sint in asa situatie...dar stii ce cred eu? ca majoritatea baietilor sint indiferenti, iar noi fetele prostutele le acordam prea multa atentie si ei deja se fac mari si tari si le alege pe cele mai cele.Dar iti promit eu ca daca ei fi o fata la locul tau baietii se vor satura de distrabalate si o sa vezi ca o sa kaute fete bune.

| valentinalina a răspuns:

Poti vb cu prietena tha ca iti place baiatul si ai vrea sa stai cu el si ea daca iti este cu adevarat prietena iti va zice ca poti sta cu el ca nu se supara chiar daca se supara si iti va zice ca nu e nici o problema uh o sa iti dai seama ca se simte najpa nu te mai cuplez cu el si gata nu e sg baiat din lume.pa pa

| Autumn_8765 a răspuns:

Sa vorbesti cu prietena ta si sa ai demnitate incat sa nu iei "resturile" ei. Incearca sa vorbesti si cu el si sa vedeti daca aveti puncte comune pentru a stabili o relatie. Daca prietena ta l-a sarutat inseamna ca exista ceva intre ei si nu vad de ce ar trebui sa fi tu a5a roata la caruta. Daca te`ar fi placut cu adevarat nu ti-ar fi sarutat prietena cea mai buna deci nu fi asa sigura ca te vrea.