Ok deci eu consider ca chestia cu timiditatea nu e neaparat problema ta.Tu incerci sa comunici deci iti dai interesul. Daca oamenii nu te accepta asta e strict problema lor.Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni ci doar pentru va vrei tu.In legatura cu slabitul, nu e momentul.Mananca normal pentru ca nu ai sa cresti dupa, si pe ei chiar nu ii intereseaza decat sa iti faca remarci rautacioase.Sincer daca ai slabi cred ca ti-ar zice ca ai fi prea slaba . Stii cum, gura lumii nu o poti inchide.Iar de facut prieteni, indiferent de timiditate, da se poate, dar in functie de oameni.Incearca sa gasesti prieteni carora sa le placa sa faca exact ce faci tu.Nu stiu, de exemplu, sa ascultati aceeasi muzica, sa cititi acelasi gen de carti.Nu te mai urî pe time pentru ca nu te accepta altii.Crede-ma nu merita.La varsta ta chiar nu merita sa fii trista.Cat despre trecutul tau...indiferent cat de mult il urasti pe tatal tau incearca sa il ierti.Adica in sufletul tau sa fie impacare, pentru ca ura asta te va distruge pe tine mai tarziu. Daca lumea te judeca din cauza lui, ei bine asta e foarte urat si nu merita sa te asociezi cu astfel de persoane.Mai bine deloc decat asa.Fii mai hotarata si continua sa nu iti pese de ce zic ceilalti, vorbele sunt trecatoare si nu merita sa iti bati capul cu ele.Iti doresc numai bine!
Nu e normal sa te abtii la varsta asta din mancat fiindca esti in crestere si te poate afecta. Evrentual poti manca sanatos, aia e alta treaba si te apuci de sport. Dar cum a zis si @Nirvana, si daca ai slabi ti-ar putea zice dupa ca esti prea slaba.
E bine ca totusi tu iti dai interesul sa schimbi ceva la tine, nu e vina ta ca te ignora, incearca sa mai lucrezi la partea asta cu increderea si tupeul, ai mai multe sfaturi bune pe Youtube decat aici. Iar faza cu taica-tu n-are nicio treaba, iti garantez. De obicei cei mai smecheri vin din familii cu probleme si ti se pare ca sunt marginalizati ca eu nu cred?
Esti micuță nu te grabii iar după 16 ani vei arată foarte bine eu cred ca arati bine acum esti o copilă traiesteti copilăria ca când vei creste iti va parea rău ca încă nu ai mai copilărit ai timp să cunosti băieți si după ce mai cresti.
Multumesc de raspuns, voi tine cont si de asta!