| alexandra2000155 a întrebat:

Hei! Am 20 de ani(vă rog nu fiți șocați după ce o să citițilaughing) și nu am avut niciodată un iubit. De aici deducem că nu am făcut nici sex. Întrebarea mea este: sunt singura persoană bleaga care nu e în stare să comunice cu ceilalți, să-și facă prieteni? Plus..cred că sunt și cam..Nu urâtă.Dar pe-acolo laughing))

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu e eobligatoriu sa ai un iubit ca sa faci sex.
Nu esti singura, dar printre putinele.
Ai probleme cu psihicul, mai binezis cu modul de a vedea lucrurile. Orice sac isi gaseste peticul, dar trebuie cautat si acesta.
Daca ramai retrasa, astepti ceva deoasebit, dupa cum iti inchipui ca trebuie sa fie, nu o sa gasesti. Perfectiunea nu exista.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Futalai si destrabalate vezi mai mult decat crezi acum. Dar macar tu sa te mentii piesa de muzeu sau mai e optiunea castravetele banana si pumnul

| SoareDaniel a răspuns:

Mai exista fete trecute de 18 ani care sa nu comunice sau sa nu fie in stare sa isi faca un grup de prieteni, am intalnit SA CITESC SI ASTA happy De unde esti daca nu te superi, pare putin ciudat banuiesc ca nu esti din Bucuresti, ca altfel nu isi mai avea rostul intrebarea

| Anonimus107 a răspuns:

Nu esti singura care nu are iubit..., nici eu nu am =) tot la varsta asta. Ei, si nu te gandi la sex si alte cacaturi, gandeste-te cum va fi un baiat pentru tine! Nu iti fa griji daca nu poti sa-ti faci prieteni, nu e usor si mie mi-e greu sa-mi fac, dar conteaza sa ai prieteni de calitate, nu cantitate, cred ca intelegi ce zic =) Eu am deja prietene bune de calitate, nu vreau sa-mi fac alti prieteni. Cat despre iubit, nu ma grabesc inca. rolling on the floor

| irezistibilul a răspuns:

Si ce te grabesti asa? sora mea are 23 si nici macar primul sarut nu l-a dat. Nu va inteleg sincer de ce va grabiti toti asa, ba ca nu aveti iubit/a, ba ca nu ati facut inca sex, am mai vazut intrebari asemanatoare ca a ta. Toate o sa vina la momentul potrivit, nu trebuie sa grabesti nimic. Nu reusesti sa comunici, sa iti faci prieteni? Macar o prietena doua ai acolo? Iesi cu ele prin parcuri, pe afara, aranjati-va bine si puneti-va langa niste baieti, adica nu chiar aproape de ei ci putin mai departe. O sa vezi ca o sa se bage ei in seama, doar trebuie sa ai rabdare. "Plus... cred ca sunt si cam... nu urata, dar pe acolo", stai linistita, nu cred ca esti urata, ci atata timp petrecut singura, single, fara relatii te lasa sa gandesti ca esti urata, dar nu esti. Cu totii avem niste aspecte, carateristici diferite de fiecare persoana, iar asta ne difera unul pe altul.
Fii mai sigura pe tine, doar esti femeie, e mai usor pentru voi ca un barbat sa se dea la tine.
Fii mereu eleganta, imbraca-te frumos, parfumata daca vrei, ingrijita, aranjata, tine-ti parul intr-un mod in care stai tu comoda, poarta accesori daca iti plac (am observat ca bratariile, inelele prinde bine la o femeie) si tot asa.
Mult succes!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru irezistibilul):

Sora ta este fata batrana. Dragostea cea mai frumoasa este in adolescenta.
Nu zic sa te dai in barci din frageda pruncie. Asa cum sexul nu se bazeaza doar pe iubire, nici iubirea nu se bazeaza doar pe sex.
Sa o dai pe sora ta ca exemplu de fata batrana (cand spun fata batrana fac referire ca nu a avut pana acum un iubit sau nu s-a sarutat cu un baiat) este ceva cinic.
Dar te-ai gandit ca nu-i plac baietii?

| irezistibilul a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Avand in vedere ca nici nu o cunosti pe sora mea, nu inteleg ce te bagi tu in seama cu mine thinking
Fiecare persoana fie barbat fie femeie are timpul sau de a cunoaste si de a iubii o persoana, iar sora mea este o domnisoara cu capul pe umeri, nu ca astea din ziua de azi care fac partide de sex cu oricine. Stai tu linistit ca ii plac barbatii, totusi nu trebuie sa iti dau eu tie explicatii ca nu esti nimeni. Cu asta te salut.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru irezistibilul):

Daca nu vrei sa se discute de sora ta nu trebuia sa o bagi in ecuatie. Ce scrii tu este public si oricine poate sa comenteze. Asa ca abtine-te sa mai dai indicatii altora ce sa faca. Mai bine ti-ai da tie indicatii sa nu-ti mai dai ca exemplu sora, fratele etc. ca e un lucru josnic.
Da, daca ai scris aici despre sora ta userii pot sa ceara explicatii.