| CătălinaMiruna820 a întrebat:

Hei.
Am aflat ulterior ca șunt însărcinată, am 30 de ani, probleme a în continuare este ca părinții mei nu știu ca am un prieten deoarece îmi interzic multe lucruri să nu ies afară târziu să nu stau mult să nu rămân la el peste noapte…
Dacă le spun și nu sunt de acord nici să mă mut nici să păstrez copilul ce este de făcut?
Țin să menționez că prietenul meu vrea să mă mut la el și să l păstrăm, mă tem însă ca dacă mă voi muta fără voia lor îmi vor face rău sau vor veni după mine
Nu știu ce e de făcut, trebuie să iau cea mai bună decizie…
Ajutați mă vă rog.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Măi fato, ai 30 de ani, ia-ți zborul de acasă.
Trebuie sa-ti traiesti viata.
Spui ca maica-ta nu vrea sa munceasca si o intretii tu.
Las-o in plata Domnului sa se descurce.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Printii tai sunt comunisti cu idei imbecile nu ar trebui la varsta ta 30 de ani sa le dai raportul, ei te au crescut pana la 18 ani esti majoră faci ce vrei, sau ai vreun handicap si depinzi de ei?

| johnnny123 a răspuns:

Iartă-mă că te întreb, dar tu suferi de vreo problemă care te ține dependentă de părinți la 30 de ani?

Ai pus opt întrebări pe tema asta, și de fiecare dată ți s-a răspuns că singura soluție este să nu mai permiți părinților tăi să-ți controleze viața la 30 de ani. Ești adult și ar trebui să poți funcționa pe cont propriu.

Deci noi cu ce te mai putem ajuta? Ce răspunsuri mai vrei, dacă tu nu ești dispusă să faci singurul lucru care poate rezolva problema?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai 30 de ani! Esti adult!
Le comunici parintilor tai ca ai o relatie si ii INFORMEZI (nu le ceri voie) ca te muti impreuna cu iubitul tau.
Nu anunta nici o sarcina pana nu ajungi in luna a 5-a!
Multa sanatate!

| Cipi1212 a răspuns:

Este decizia ta să hotărăști cu privire la copil

| Whitte a răspuns:

Cum nu stiu ca ai iubit daca iti interzic sa stai la el peste noapte? Iata ca sex (si copii) se fac si la 10 dimineata.
Intrebari: Ai probleme de sanatate mintala si esti sub tutela lor la 30 de ani? Nu lucrezi si ei te intretin? Sau poate esti dintr-o secta religioasa?
Cu exceptia unui raspuns afirmativ la prima intrebare, ii informezi ca ai iubit si esti insarcinata cu el. Asa ca, te muti la el ca sa te intretina si sa va cresteti impreuna copilul. Insa iubitul va trebui sa fie responsabil si sa se casatoreasca cu tine. Altfel, risti sa nu recunoasca copilul. Te mai si da afara din casa. Ce e in mintea ta ca la 30 de ani ascunzi parintilor ca ai iubit?
Apropo, cu prietenii nu faci sex. O faci cu iubitii, cu amantii, cu sotul.

| Kiran a răspuns:

Daca consideri ca iubitul tau poate sa iti ofere tie si copilului un viitor sigur atunci muta-te, poti sa le explici parintilor tai despre el dar fara sa poata face altceva, probabil sa fie cateva cuvinte aruncate de ei, dar nimic nu mai poate fi dezlegat, esti gravida si ai o varsta, pur si simplu lasa-te ghidata de instinct, cand vei misca aripile daca nu incerci sa le desfaci?

| Georgemarian123 a răspuns:

Ești adult și ai 30 ani. Nu ai rămas însărcinată la 16 ani.
Nu cred că vor veni după tine sau îți vor face rău. Sunt părinții tăi, totuși.

| cyyprian a răspuns:

Cred ca e buna decizia lui. Trebuie sa-ti pui increderea in el si sa te sustina in problema cu familia.
Puteti fi 2 contra intregii lumi laughing