Din pacate boala ei avanseaza si daca ajunge sa nu te mai recunoasca si sa numai stie nici ea ce face inseamna ca va face Alzhaimer care inseamna demență, si va treebuii internata la un azil, acolo sunt medici care o vor ingrijii, ce varsta are mama ta?
Să mă contactezi printr-o felicitare să discutăm în privat, căci având dta o problemă prea serioasă, să o discutăm într-un cadru mai potrivit.
Eu sincer nu mi-as pune toata increderea in doctorii romani. Fa-i un efort si du-o la o consultatie in strainatate. Vei stii ce are, daca de mai poate face ceva si ce se mai poate face.
Din păcate varianta cu străinătatea e imposibilă. Oricum, mulțumesc pentru sfat. Apreciez
Imi pare rau pentru mama ta si pentru tot prin ce treci.
Dar s-ar putea ca starea ei sa nu aiba legatura cu operatia facuta cu atatia ani in urma. Fa-i un control la alt medic. Poate chiar la alta specialitate.
De ce nu ii pui o aplicatie pe telefon sau un to do pe frigider sa bifeze cand a luat pastila sa nu o mai ia iar? Sau de ce nu se ocupa cineva sa ii dea el pastilele sa nu le ia singura? Pare alzeihmer du o la neurolog
Anonim97695333thf întreabă: