Studiile medicale spun ca un cuplu sanatos si fertil care foloseste aceasta metoda va obtine o sarcina in maxim 2 ani. Deci probabilitatea este suficient de mare sa fii mamica deja. Oricum, va trebui sa mai astepti cam 7 zile si apoi sa faci doua teste de sarcina din prima urina de dimineata la interval de 3-4 zile. Apoi, indiferent de rezultate, mergi sa te vada ginecologul tau
NU si-a dat drumul in mine. Cum as putea ramane?
Din lichidul prespermatic, care umezeste capul penisului pe toata durata erectiei si care contine spermatozoizi. Plus ca adesea barbatii scapa fara sa simta mici picaturi de sperma de marimea unui varf de ac, fara sa le poata controla. Tu crezi ca daca ar fi contraceptia atat de simpla, ar mai fi zeci de mii de sarcini nedorite pe an? Coitul intrerupt, metoda practicata de voi, nu este o metoda de contraceptie, ci doar una de reducere a sansei de sarcina, nu are o siguranta mai mare de 75-80% pe luna.
Am facut testul astazi si a iesit negativ.
E prea devreme, nu poate fi luat in considerare. Primul test concludent se poate face in a opta zi de intarziere a menstrei din prima urina de dimineata. Daca spui ca trebuia sa vina menstruatia pe 18, inseamna ca il poti face cel mai devreme pe 26 dimineata si apoi reperta cam pe 30 sau 31.
Am menstruatie neregulata. o luna imi vine, 2-3 nu. Acum a intarziat cateva zile. Si astazi mi-a venit.
De cand fac asta cu el niciodata nu mi-a venit la timp. Si mereu cand am facut teste dupa o saptamana, doua de intarziere au iesit negative.
Am luat la un moment dat un tratament, dar am avut reactii adverse. Mi-a fost frica sa il mai continui. Mereu cand trebuie sa ii vine se ridica cu 10-15 secunde mai repede. Nu s-a intamplat niciodata sa ii vina si sa fi ramas in mine.
Intervalul acceptabil pentru coitus interuptus este de oprire cu minim 120 de secunde inainte (adica doua minute). Probabil ca nu obtii o sarcina din cauza bolii tale, care netratate iti afecteaza fertilitatea. Datele erau pentru cupluri sanatoase si fertile, nu pentru cupluri cu probleme severe de fertilitate netratate. Orice reactii adverse ai avea de la tratament, trebuie sa fii constienta ca, pe terme lung, efectele bolii netratate, sunt de 10 ori mai rele
Va jucati cu focul si ati avut mare noroc pana acum. Ai mari sanse sa fi ramas. Fa un test de sarcina. Si indifferent de rezultat, o vizita la ginecolog.
Nu si-a dat niciodata drumul in mine. Cum as putea ramane daca nu a facut-o?