| SalutCeFaci a întrebat:

Hei! Am nevoie de ajutor...prietenei mele i-a venit ciclul in ianuarie dar nu i-a spus mamei ei. Acum mama ei a descoperit si cand a intrebat-o cand i-a venit a spus ca acum trei zile. Si mai e o problema: mama ei s-a suparat rau. Ma roaga sa ii dau sfaturi ca sa repare tot si nu stiu ce sa zic. Ajutati-ma va rog mult! Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

Fata trebuie sa-i explice mamei sale faptul ca ciclul reprezinta o rusine mare pentru ea.Era atat de rusinata incat nu stia ce sa faca si n-a putut comunica asa cum ar fi trebuit cu ea.sa se duca la mama ei, sa o ia in brate si sa-i spuna pe langa ce-am zis eu "iarta-ma, mama"

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Inca este mica si nu isi da seama de prostiile care le poate face din cauza unei minciuni, de ce dumnezeu sa ascunzi asta de mama ta?
Sa-i spuna imediat adevarul, si da, merita din plin sa fie suparata pe ea.Nu are ce face decat sa astepte, asta e.Pana la urma nu o sa stea toata viata suparata pe ea

| Doub a răspuns:

Wth, de ce ai ascunde aşa ceva?
Spune-i să spună adevărul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e mama ei, îi trece. nu poate să stea supărată pe ea.

| TeoImpuls a răspuns:

Este vina mamei banuiesc. Trebuia sa vorbeasca cu ea despre asta inainte sa-i vina. Poate asa i-ar fi spus.