| anonimasauanonimul a întrebat:

Hei, am nevoie de puțin ajutor.
Deci, acum câteva zile, părinții mei au văzut un semn pe gâtul meu pe care mi-l făcuse iubitul.
M-am panicat pe moment pentru că uitasem să-l acopăr și le-am spus că m-a mușcat un tânțar. Evident că nu m-au crezut, iar acum tata e foarte supărat pe mine și chiar nu știu ce să-i mai spun ca să se calmeze. Cred că s-a gândit la mai mult. Poate crede că mi-am început viața sexuală și de asta e așa. Am nevoie să-i câștig din nou încrederea și nu prea știu ce ar trebui să fac.
Vă rog nu începeți cu hate. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Pune-i botnita data viitoare.

17 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

De la muscatura iubitelului pana la cea de tintar e cale lunga. Nu seamana deloc, iar cea de tintar se recunoaste usor, si nu tine prea mult. Mai bine ziceai ca te-ai zgiriat pe undeva sau cu ceva.
Tatal tau stie din aceasta cauza sigur ca tu l-ai mintit. Si e pe buna dreptate suparat. Si e normal sa isi piarda increderea in tine.
Ce poti face? Nu e un lucru usor. Mai ales daca ai iubit pe ascuns. Daca tatal tau stie de el, e mai usor. Pentru ca trebuie sa fii sincera cu el si sa ii spui tot ce a fost. Stiu cit de greu e asta, am trecut si eu prin lucruri asemanatoare, dar tatal tau, dincolo de ce ii vei spune, va vedea sinceritatea ta, si o va aprecia, si asa poti restabili increderea lui. Desigur ca va trebui sa ii spui ca nu s-a imtimplat mai mult de atit, si sa ii dai asigurarea ca vei avea grija sa nu se intimple.
Inca ceva, care sa te ajute: chiar crezi ca tatal tau e impotriva sa ai un iubit? Doar daca ai 12, 13, 14 ani, atunci e de inteles ca e impotriva, altfel, eu cred ca se asteapta sa ai, sau daca stie ca ai, stie ca te saruti cu el, crezi ca el a fost baiat cuminte cand a fost cu vreo prietena a lui alaturi de el? Hai, du-te spune-i, desi e cumplit de greu, vei vedea ce mult inseamna!

| cristi202 a răspuns:

La 15 ani, e de inteles ca sta tata cu pusca la usa. Lipsita de experienta vietii, esti vulnerabila, si grija lui e justificata.
Si altadata iubitelul tau sa aiba mai mare grija!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Esti fată? Ce varsta ai?

| cristi202 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ce vrei sa fie daca are iubit? Si de un baiat s-ar lua tatal sau pentru un semn pe git?

| anonimasauanonimul explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da, sunt fată și am 15 anihappy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cere-i scuze, si explica-i ca a fost o joaca tampita, si aveti probabil nevoie de consiliere amandoi, ca nu stiti ce sa faceti cu gura.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ar fi bine sa zici si cit 12 ani ai. Sau 14. Sau 16. Sau 18. Plus cit de incuiati sunt ai tai. Plus ca ti-ai inceput/nu ai inceput viata sexuala. Cel mai frumos ar fi sa discutati deschis pe tema asta. Mie ca parinte cel mai de tot rahatul mi se pare sa fiu mintit. Ai comis-o, indiferent ce ai comis, da zi-mi frate! Cel mai de cacao e sa aflu de la altii sau sa descopar eu in vreun oarecare mod ce matrapazlicuri mi-a facut progenitura...

| nicu991 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Gabi, maine-poimaine se mută pe cealalta arie, cu cine stie ce intrebări "alese". laughing

| cristimihailov a răspuns:

Da-i trebuie zgarieturi pe fata la vampirul ala sa vada si el cum este cand va minti ca s-a taiat usor cu aparatul de barbierit.

| JicaContra a răspuns:

Deh, acum ca observator impartial, imi e usor sa spun
"am gasit un caine pe strada si l-am luat in brate si m-a muscat"
nu o pisica, ca aia ar trebui si sa zgarie, in plus un caine mic, poate face o muscatura mare

insa data viitoare cand prietenul te musca, arde-i o palma, cu sete, insa inainte spune-i sa nu te mai muste, si de ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se supara pentru un simplu semn pe gat, inseamna ca sunt genul ala de parinti de care trebuie sa ascunzi tot.
E naspa reactia lor, dar partea buna e ca de acum stii ca trebuie sa fii cat mai discreta, sa nu le spui chestii intime, sa nu mai lasi semne la vedere etc.
Tot ce trebuie sa faci este sa fii cat mai discreta si atenta data viitoare.

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ea sa fie atenta, sau iubitelul, care a muscat-o?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cristi202):

@Nameless: Asta e cea mai mizerabila abordare cu putinta. Minciuna prin omisiune tot minciuna ramane. P.S. Legat de mizeria cu parintii care toarna tuturor ce a mai facut copilul... sa avem pardon. Stau in blocul in care stau de prin 2003 si daca intrebi vecinii probabil ca cu o exceptie sau doua nu au habar cu ce ma ocup... d-apai sa stie ce nenorociri mai face junioara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GabiDumitrescu

Daca prefereri sa nu spui parintilor ceva nu inseamna ca ii minti. Ci pur si simplu alegi sa nu le spui un lucru.
Minciuna doar atunci cand spui ceva, iar acel ceva este fals.
Si viata sexuala este ceva intim, si nimeni nu e obligat sa spuna parintilor cand si-a inceput-o.
Ideal este sa nu spui absolut nimanui la ce varsta iti incepi viata sexuala, pentru ca e vorba de intimitate pana la urma si de o decizie personala care nu ii priveste pe parinti, bunici si pe vecina de la 3.
Si hai sa fim seriosi... odata ce ai spus parintilor ca ai facut sex, nimic nu iti poate garanta ca ei o sa pastreze discretia... si a2a zi te trezeti ca stiu toate rudele si vecinele din bloc ceva ce ar trebui sa stii doar tu.

| Clytia a răspuns:

Ai putea începe prin a-ți cere iertare și poate chiar să-l prezinți pe iubitul tău părinților tăi.

| Cksihja a răspuns:

S-a stricat lumea, acum o mușcătură pe gât de dovadă de iubire?