anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,am nevoie sa vorbesc cu cineva, sau sa imi dea un sfat, nu ma mai inteleg cu iubitul meu, în ultimul timp ne certam mai des, am mai avut perioade cand ne-am certat des dar dupa ne-am inteles ok, dar acum e mai indiferent el si daca ne certam simt ca vorbesc singura.

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Salut,astfel de situatii sunt des intilnite in cupluri si necesita o atentie si o abordare speciala.Cand intre 2 persoane apare un conflict, inseamna ca exista niste idei contradictorii care nu le permite celor doua persoane sa ajunga la o intelegere comuna.Trebuie sa intelegi care este cauza care provoaca aceste conflicte dintre voi. Poate exista unele certuri din trecut peste care inca nu ati putut trece, pe care inca nu le-ati rezolvat, dar care continua sa va deranjeze.Toate persoanele, indiferent ca sunt prieteni, iubiti sau membri ai familiei se cearta, deoarece e imposibil sa aiba toti mereu aceeasi parere si sa fie de acord cu aceleasi lucruri.Trebuie totusi sa intelegi ca nu e bine sa se iveasca o cearta din orice fleac, trebuie sa fim toleranti, sa acceptam ca chiar si cele mai apropiate persoane au pareri diferite de ale noastre, si uneori trebuie sa le lasam asa cum sunt.Aceste conflicte au un avantaj prin faptul ca iti permit sa te apropii de o persoana, iti permit sa o cunosti mai bine caci se cearta doar oamenii care tin unul la altul, dar daca apar din orice fleac, inseamna ca trebuie facuta o schimbare in relatie, trebuie gasite motivele care duc la aceste ciocniri de interese.O conversatie sincera pe aceasta tema intre voi doi ar putea rezolva problema.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când te cerți ce vrei de fapt?
Să impui un punct de vedere?
Dacă ești împreunnă cu el, ai ceva de împărțit, mai exact de petrecut cu el niște momente în care faceți ceva împreună, nu?
Cearta este pe un motiv anume? Sunt mai multe motive? Ce temă are, ce teme se dezbat? Este nevoie pentru acele discuții de tonul și atitudinea de ceartă. o a amândoi sau numai unul?
Nu te mai înțelegi cu el referitor la ce? La un aspect, la toate?
Cum să îți dăm sfaturi dacă toate acestea sunt necunoscute pentru noi?

| Andreeush a răspuns:

De ce nu te desparți de el?
Dacă tot timpul vă certați ar trebui să te gândești dacă mai are rost să continui relația.

| Zaygon a răspuns:

Daca numa va certati si nu puteti sa vorbiti eu zic ca e gata. Nu mai trage de ceva ce nu merge.

| Zaygon a răspuns:

Si daca vrei sa vorbesti cu cineva iti recomand un psiholog.

| stefan1993ful a răspuns:

Vorbeste cu mine! Hai sa ne contactăm!